cosafiv
Member
στο Βελιγραδι, συνηθωςκλεινω μεσω μπουκινγκ παντα διαμερισμα στη περιοχη της Βουλης, parliament view appartment kai Apartment Parliament park, Belgrade, SerbiaΚαλημέρα.
Την Παρασκευή νωρίς το πρωί σχεδιάζω να κάνω την διαδρομή Ε75 προς Βελιγράδι με το αμάξι.
Την είχα ξανα κάνει πριν από δεκαετία και δεν γνωρίζω τι ισχύει και τι έχει αλλάξει απο τότε.
• Η αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου φαντάζομαι εξακολουθεί να ισχύει για την διέλευση των συνόρων Β. Μακεδονία και Σερβία;
• Η πράσινη κάρτα για το αμάξι γίνεται δεκτή εαν είναι εκτυπωμένη σπίτι; Την έχω σε pdf απο την ασφαλιστική.
• Επίσης τόσο η ασφάλιση όσο και η πράσινη κάρτα του αμαξιού είναι σε όνομα συγγενικού προσώπου και θα είμαι εγώ ο οδηγός. Χρειάζεται κάποιο επιπλέον έγγραφο απο εμένα;
• Ισχύουν τα διόδια τους ή έχει αλλάξει το σύστημά τους;
Κι επίσης:
Για την περίοδο αυτή, τι θα μου προτείνατε να δω ή που αλλού να πάω;
Στην διαδρομή μου ίσως κάνω στάση στην Νισα, την τελευταία φορά που είχα πάει, ήταν πανέμορφα.
Βελιγράδι ποιές περιοχές θα προτείνατε να κοιτάξω για airbnb ή ξενοδοχείο;
Ευχαριστώ.
εχω μεινει τελευταια και ειναι κοντα ολα...
απο ξενοδοχεια προτεινω hotel Rex, εχω μεινει αρκετες φορες και ειναι στο 1 χλμ απο κεντρο, αλλα τα λεωφορεια σταματουν στην εισοδο και σεδυπ λεπτα εισαι κεντρο
ενα λεωφορειο πο εξυπηρετει σε ολα ειναι το ηλεκτρικο ΕΚΟ2 και σε παει και στο waterfront διπλα στο ποταμι και εκει ειναι ολη η κινηση το βραδυ
επειδη παω 2-3 φορες το χρονο Βελιγραδι , ρωτα οτι θελεις να σου πω...