Ολλανδία Ταξίδι στο Άμστερνταμ

giannis1996

Member
Kαλημέρα! 3 30ρηδες Άμστερνταμ 20-26 Φλεβάρη.
Έχω σημειώσει διάφορα, αλλά αν έχετε ένα value for money μέρος για φαγητό θα ήθελα να το ακούσω.
Λόγω κρύου φαντάζομαι κρουαζιέρες δεν αξίζουν. Τα πάρκα τέτοια εποχή τι λένε; Πολλές μέρες, να πάμε Ρότερνταμ, Χάγη ή κάνα άλλο χωριουδάκι;

alma

Member
Πήγαμε Άμστερνταμ τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και κάναμε κρουαζιέρα στο ποτάμι,ήταν ωραία.Κρύο είχε αλλά έτσι κι αλλιώς, τα τζάμια ήταν κλειστά.

Το Ρότερνταμ μου φάνηκε το ασχημότερο μέρος της χώρας από όσα είδα.
Όλα τα άλλα ήταν ωραιότερα. Το Χάαρλεμ ήταν μόλις λίγα λεπτά με συγκοινωνία .
Γραφικά ήταν και το Ντελφτ, η Χάγη πάλι προτιμότερη από Ρότερνταμ...

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Έχω σημειώσει διάφορα, αλλά αν έχετε ένα value for money μέρος για φαγητό θα ήθελα να το ακούσω.
Λόγω κρύου φαντάζομαι κρουαζιέρες δεν αξίζουν. Τα πάρκα τέτοια εποχή τι λένε; Πολλές μέρες, να πάμε Ρότερνταμ, Χάγη ή κάνα άλλο χωριουδάκι;
Το value for money είναι σχετικό. Τιμές στο περίπου; Το Άμστερνταμ είναι γενικά ακριβό στο φαγητό.

Η Ουτρέχτη είναι επίσης πολύ εύκολη περίπτωση για μονοήμερη. Υπάρχει και το Nijmegen (παλιότερη ολλανδική πόλη) αλλά γενικά μην περιμένετε να δείτε κάτι διαφορετικό από πόλη σε πόλη.

Αν έχει ήλιο τα πάρκα θα είναι γεμάτα.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλημέρα. Διάβασε αυτά Ολλανδία - Φαγητό στο Άμστερνταμ
Ολλανδία - Άμστερνταμ: Μπαρ, κλαμπ, καφέ και τα σχετικά
για φαγητό, ποτό από τον @Señor_Nada .
Για το κρύο, να βάλετε κανένα μουσείο στο πρόγραμμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.823
Μέλη
39.564
Νεότερο μέλος
n1kos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom