ioannispsa
Member
Εσείς προτείνετε πχ ενα πρωινό στη Χααρλεμ, ενα πρωινο στη Χαγη και ενα στην Ουτρεχτη αντι για Ροττερνταμ;
Συμφωνώ.Να φάτε εδώ:
http://www.cannibaleroyale.nl/home/cannibale-handboog/
Φοβερό μαγαζάκι με ωραία κρέατα, δυνατές μπύρες κ ωραία ατμόσφαιρα
Χριστίνα και εμείς θα είμαστε Χριστούγεννα εκεί!!!!Καλησπερα..
Έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε φέτος Χριστούγεννα στο Άμστερνταμ.
Σε παραπέμπω στην αναλυτική ιστορία που έχω γράψει. 4 μέρες πήγα κι εγώ. Στο τέλος του πρώτου κεφαλαίου αναλύω τα των ΜΜΜ και εισιτηρίων.Καλησπέρα σε όλους. Σε λίγες μέρες φεύγω για Άμστερνταμ για τέσσερις μέρες . Έχω κάποιες ερωτήσεις.
Θα εκτιμούσα κάποια μικρή βοήθεια
Πως μετακινούμε στο κέντρο;
Ποιος τρόπος με συμφέρει περισσότερο για να μετά φερθώ απο και προς το αεροδρόμιο;
Ποια κάρτα μέσων μαζικής μεταφοράς με συμφέρει περισσότερο. ( φτάνω απόγευμα 17 και φευγω 21/1) θα χρησιμοποιώ συχνά το μέτρο καθώς μένω αρκετά έξω απο το κέντρο)
Οποίος θέλει ας μου πει που να παω και τι αξίζει να δω!
Δεν θα έλεγα ότι οι κήποι Keukenhof είναι τουριστοπαγίδα, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι υπερβολή τα 17€ . Την ίδια περίοδο κι εγώ τους επισκέφτηκα και επειδή η ανθοφορία ήταν στο αρχικό στάδιο δεν με εντυπωσίασαν. Δεν είναι και κανένα άχαστο αξιοθέατο. Τέλη Απρίλιου όμως είναι η καλύτερη περίοδος. Θα πρότεινα καλύτερα μια εξόρμηση με ποδήλατο στα γύρω τουλιποχώραφα στην περιοχή Lisse αλλά και πάλι δεν θα δείτε πολλές χρωματιστές λωρίδες λόγω εποχής. Έχω γράψει αναλυτικά επί του θέματος εδώ. Θα πάρεις μια ιδέα.Καλησπέρα και από μένα. Θα είμαι τέλη Μάρτη μέχρι 1 Απρίλη στο Άμστερνταμ για 6 μέρες. Είδα ότι τότε περίπου ξεκινάει η περίοδος της τουλίπας. Έχετε να προτείνετε κάποιο μέρος για να τις δούμε? έχω ακούσει για το Keukenhof,αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για τουριστική παγίδα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!