Τι όμορφες εικόνες!!! Αναμένουμε τη συνέχεια
Σε ευχαριστώ πολύ! Βγάλαμε ένα σωρό φωτογραφίες! Ειδικά οι βραδυνές με τα φωτισμένα κτίρια και τον Δούναβη είναι οι αγαπημένες μου
Τι όμορφες εικόνες!!! Αναμένουμε τη συνέχεια
Εμένα πάντως σαν πατσάς μου μύριζε... Γιαυτό και κάτσαμε μόνο στις έξω πισίνες.Τα δοκιμάσαμε όλα, εκτός των εσωτερικών λουτρών γιατί μύριζαν έντονα, φαντάζομαι όχι μόνο λόγω κόσμου αλλά και λόγω των μεταλλικών στοιχείων που περιέχουν τα νερά. Μύριζαν έντονα κάτι σαν θειάφι.
Εμένα πάντως σαν πατσάς μου μύριζε... Γιαυτό και κάτσαμε μόνο στις έξω πισίνες.
Και εγω ημερες χριστουγεννων ειχα παει. ΑΝ εννοεις για τα λουτρα της πολης αν ειναι κλειστα δεν θα ειναι.Και τα ειστιατορια ανοιχτα ειναι. Για το μονο που θα πρπ να προετοιμαστεις ειναι για το πολυ κρυοΈχει βρεθεί τις ημέρες των Χριστουγέννων στη Βουδαπέστη κάποιος από το forum?
Βρίσκομαι στην αναζήτηση ξενοδοχείου και καθότι οι μέρες διαμονής είναι εορταστικές, προβληματίζομαι αν πρέπει να κατευτθυνθώ σε ξενοδοχείο με spa ή και εστιατόριο.
Υπάρχει περίπτωση να είναι κλειστά τα spa εκείνες τις μέρες ή να μη βρίσκεις εύκολα να φας?
Ποιο ξενοδοχείο θα προτείνατε? Προσανατολίζομαι προς το παρόν στο Eurostar Budapest Center, που όμως δεν έχει ούτε σπα ούτε εστιατόριο.
στα Αγγλικα. Μιλανε οπως και εμεις . Ειναι αρκετα συνεννοησιμοι και ευγενικοι. ΕΜΕΙσ ειχαμε τυχει σε ενα παππου και μας οδηγησε με τα λιγα αγγλικα του στο ξενοδοχειο.Καλησπερα!!! Θα ηθελα να ρωτησω.. στη Βουδαπεστη ομιλείται κυριως η ουγγρικη γλωσσα.. Πως συνενοειτε ενας Ελληνας;;