Ναι θα πάω Αλάτσατα και Τσεσμέ και Βουρλά σαν ημερήσια εκδρομή από Σμύρνη. Θα έχω δικό μου αυτοκίνητο.Θες να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που πήγαμε?
Σίγουρα θα ξέρει.
Αν πας Αλατσατα θα σου πω με pm που θα πας.
Ναι θα πάω Αλάτσατα και Τσεσμέ και Βουρλά σαν ημερήσια εκδρομή από Σμύρνη. Θα έχω δικό μου αυτοκίνητο.Θες να ρωτήσω τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που πήγαμε?
Σίγουρα θα ξέρει.
Αν πας Αλατσατα θα σου πω με pm που θα πας.
Εκεί ήμασταν εμείς. Φυσικά με αυτοκίνητο.Ναι θα πάω Αλάτσατα και Τσεσμέ και Βουρλά σαν ημερήσια εκδρομή από Σμύρνη. Θα έχω δικό μου αυτοκίνητο.
650χλμ στον εθνικό δρόμο και πληρώσαμε 140 λίρες δηλαδή 4€ περίπου.Επέστρεψα πριν λίγες ημέρες από Κωνσταντινούπολη οδικώς, δεν είχα βγάλει κάρτα HGS. Στα διόδια πήγαινα τέρμα δεξιά λωρίδα μήπως και πετύχω κανέναν υπάλληλο να βγάλω κάρτα αλλά δεν πέτυχα. Στην επιστροφή στα σύνορα δε μου είπαν για οφειλή από διόδια.
Ποτέ και πουθενά δεν νιώσαμε την παραμικρή ανασφάλεια ή απειλή. Ταξίδεψε άφοβα. Όσον αφορά το αμάξι, στην Κωνσταντινούπολη το είχαμε σε ιδιωτικό πάρκινγκ, Καππαδοκία, Παμούκαλε, Προύσσα στα πάρκινγκ των ξενοδοχείων.Επειδή σκέφτομαι και εγώ ταξίδι στην Τουρκία ή ενδεχομένως να φθάσω έως το Μπακού , νιωσατε κάποια ανασφάλεια όσοι είχατε αμάξι με ελληνικές πινακίδες και επίσης με το παργκιγκ τι κάνατε; Το είχατε σε ιδιωτικά ή ελεύθερα;
Γυρίσαμε 2 εβδομάδες όλη την Τουρκία! Κανένα θέμα, καμία ανασφάλεια πουθενά!Επειδή σκέφτομαι και εγώ ταξίδι στην Τουρκία ή ενδεχομένως να φθάσω έως το Μπακού , νιωσατε κάποια ανασφάλεια όσοι είχατε αμάξι με ελληνικές πινακίδες και επίσης με το παργκιγκ τι κάνατε; Το είχατε σε ιδιωτικά ή ελεύθερα;