D
Delmem38110
Guest
Είπα και πριν , εάν θέλω Laborgini, πρέπει να βγάζω 20.000 ευρώ το μήνα και να έχω 2 εκατομμύρια ευρώ στη τράπεζα.
Εαν πας στην Αμερική , στο Λονδίνο, το Παρίσι, την Βιεννη ή στην Ιαπωνία, χωρίς καλό budget, δεν θα μπορέσεις να δεις τίποτα, όλες οι δραστηριότητες πλυν φαγητου ( που μπορείς να βολευτεις με πιτσες και hotdogs) κοστίζουν .
Τα εισιτήρια, ναι έχουν πεσει αρκετά, αλλά παλι εκεί θες λεφτά.
Όποτε είναι λογικότερο, να πας σε έναν ποιο λογικό προορισμο , που με μετριο budget θα περασεις πολυ καλα.
Μόλις τα δόντια σου είναι για Νέα Υόρκη, μπορείς να πας .
Τα λέει άνθρωπος που είναι οικονόμος, όταν πηγα είχα χρήματα, μπόρεσα να παω παντου, στη Νέα Υόρκη, , δεν προσβάλλω κανέναν, απλά λέω τα πραγματα οπως ακριβώς είναι.
Εάν δε μπορείς να πας σε κανένα από τα must , στην Νέα Υόρκη, τότε γιατί να πας ;
Αν θες να κάνεις βόλτες, τις κανεις και στην Αθήνα.
Επίσης κάτι που δεν ειπώθηκε πουθενα , είναι πως η Αμερική γενικά και η Νέα Υόρκη, έχουν πολλη μεγάλη εγκληματικότητα , δηλαδή αμα είσαι έξω όταν βραδιάζει, 3 τετράγωνα μακριά από την 5th avenue, μπορεί να σου την πεσουν χαλαρά, για χρήματα κλπ με μαχαίρι.
Πριν μιλήσει κανείς, το έπαθα ο ίδιος, απόγευμα προς βράδυ, 3 δρόμους κάτω από την 5th avenue.
Όποτε θέλει προσοχη για το ποτε και τι ώρα βγαίνεις έξω.
Με λίγα λόγια, μόλις βραδιάσει, πας με ταξί κάπου , εκτός εάν μένεις και κίνησε πολυ κεντρικά και προσεχτικα
η 5η λεωφόρος κόβει το νησί από πάνω μέχρι κάτω σε μα απόσταση τεράστια.
να γίνεις πιο συγκεκριμένος να ξέρουμε κι εμείς να το αποφεύγουμε το σημείο.
είναι μια μητρόπολη πρέπει να προσέχεις. δεν πας ανέμελα.
με όσα λεφτά έχει ο καθένας πάει. αν περιμένει να μαζέψει 10.000 για να περάσει όπως πρέπει η όπως θα ήθελα εγώ κι εσύ δεν θα πάει πότε.
και τον αέρα της να μυρίσεις μόνο φτάνει.
ένα καφέ στο χέρι και έξω στους δρόμους από το πρωί μέχρι το βραδυ. δεν υπάρχει καλύτερο.
και τι έγινε αν δεν πας στο μουσείο φυσικής ιστορίας.... χέστηκε η φατμε στο αμπέλι.
είσαι στην νέα Υόρκη έχει ένα σωρό δωρεάν μέρη να πας.
αν δεν πας γκουγκενχαιμ όμως είναι ιεροσυλία...