kabamarou
Member
Σε ευχαριστώ πολύ!
Καμία? Από τα πολύ λίγα που είχα δει παλαιότερα, έχει ωραία πραγματάκια. Αν και τα πιο σημαντικά που έχει κατά την γνώμη μου για έναν Ελλαδίτη είναι ιστορικής αξίας!Ως χώρα θεωρώ ότι δεν έχει καμία ομορφιά να προσφέρει σε έναν ταξιδιώτη ειδικά αν προέρχεται από την Ελλάδα.
Δηλαδή ούτε ο Ακάμας σου άρεσε? Μία οδική διαδρομή θυμάμαι που είχα κάνει κοντά σε κάποια από τις βρετανικές βάσεις ήταν αρκετά αξιόλογη, όπως και η διαδρομή Λεμεσός-Πάφος.Δεν συνάντησα ούτε ένα μέρος γραφικό και όμορφο
Έχω συναναστραφεί με Κύπριους και δεν διαπίστωσα τίποτα τέτοιο.Όσον αφορά στο λαό εμφανώς μας αντιπαθούν και αν τους γνωρίσετε καλύτερα μετά την πρώτη μερικώς ευγενική ή συνήθως καχύποπτη συμπεριφορά τους θα διαπιστώσετε ότι έχουν πραγματικά μεγάλο κόμπλεξ με τους Έλληνες και την Ελλάδα.
Καλά σε αυτό μην παίρνεις και όρκο!λυπάμαι πραγματικά γιατί εμείς ως Έλληνες δεν θα τους συμπεριφερόμασταν ποτέ με τέτοιο τρόπο.
Δηλαδή ο σύντροφος σου είναι η εξαίρεση;;;καλησπέρα, πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο 4 χρόνια και έχω ζήσει Λευκωσία και τώρα Λεμεσσό. Λόγω της σχέσης που διατηρώ με Κύπριο έχω γυρίσει όλη την Κύπρο και τα κατεχόμενα ακόμα και τον Ακάμα με τζιπ. Δυστυχώς έχω μονό αρνητικά να πω για αυτή τη χώρα και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους. Ως χώρα θεωρώ ότι δεν έχει καμία ομορφιά να προσφέρει σε έναν ταξιδιώτη ειδικά αν προέρχεται από την Ελλάδα. Δεν συνάντησα ούτε ένα μέρος γραφικό και όμορφο και σίγουρα η μεγάλη απογοήτευση είναι οι θάλασσες!! Όσον αφορά στο λαό εμφανώς μας αντιπαθούν και αν τους γνωρίσετε καλύτερα μετά την πρώτη μερικώς ευγενική ή συνήθως καχύποπτη συμπεριφορά τους θα διαπιστώσετε ότι έχουν πραγματικά μεγάλο κόμπλεξ με τους Έλληνες και την Ελλάδα. Επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο θα εκμεταλλευτούν όσα έχετε να προσφέρετε και μετά στυγνά θα σας γυρίσουν την πλάτη και θα σας συκοφαντήσου. Η απογοήτευση μου ήταν και παραμένει τεράστια και λυπάμαι πραγματικά γιατί εμείς ως Έλληνες δεν θα τους συμπεριφερόμασταν ποτέ με τέτοιο τρόπο. Επιλέξτε άλλο προορισμό!!
Είσαι απο την φύση σου θετικό άτομο ή σου πέφτουν βαριές οι σεφταλιες οταν πατάς στο νησι;Δυστυχώς έχω μονό αρνητικά να πω για αυτή τη χώρα και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους. Ως χώρα θεωρώ ότι δεν έχει καμία ομορφιά να προσφέρει σε έναν ταξιδιώτη ειδικά αν προέρχεται από την Ελλάδα. Δεν συνάντησα ούτε ένα μέρος γραφικό και όμορφο και σίγουρα η μεγάλη απογοήτευση είναι οι θάλασσες!!
Μεγαλύτερο κόμπλεξ απο Θεσαλλονικιο για Αθηναιο; Ή απο Χανιώτη για Ηρακλειωτη; Προσωπικά στο νησί εχω γνωρίσει ολο το φασμα των νεολληνων απο το λαμογιο επιχειρηματία που περιγράφεις και το κομπλεξικό επαρχιώτη μέχρι αυτους που ειναι σουπερ φιλοξενοι και γίνονται χαλί να τους πατησεις, και αλλους που λενε Ελλάδα και δακρύζουν.Όσον αφορά στο λαό εμφανώς μας αντιπαθούν και αν τους γνωρίσετε καλύτερα μετά την πρώτη μερικώς ευγενική ή συνήθως καχύποπτη συμπεριφορά τους θα διαπιστώσετε ότι έχουν πραγματικά μεγάλο κόμπλεξ με τους Έλληνες και την Ελλάδα. Επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο θα εκμεταλλευτούν όσα έχετε να προσφέρετε και μετά στυγνά θα σας γυρίσουν την πλάτη και θα σας συκοφαντήσου. Η απογοήτευση μου ήταν και παραμένει τεράστια και λυπάμαι πραγματικά γιατί εμείς ως Έλληνες δεν θα τους συμπεριφερόμασταν ποτέ με τέτοιο τρόπο. Επιλέξτε άλλο προορισμό!!
Καλησπέρα, ο καθε άνθρωπος μπορεί να έχει την αποψή του αλλά καλό θα ήταν να μην μιλάμε γενικά και αόριστα όταν απευθυνόμαστε σε ενα ολόκληρο νησί. "Δεν συνάντησα ούτε ένα μέρος γραφικό και όμορφο και σίγουρα η μεγάλη απογοήτευση είναι οι θάλασσες" Καλοπαναγιώτης-Κακοπετριά-Λόφου-Όμοδος-Λεύκαρα-Κάτω Δρύς μερικά απο τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου που μάλλον δεν έτυχε να επισκεφθείτε. Δέχομαι ότι ίσως για έναν Ελλαδίτη με τόσα νησιά και παραλίες που έχει η Ελλάδα λογικό να μην περιμένει να έρθει στη Κύπρο για να ενθουσιαστεί απο παραλίες. Αλλά όχι και απογοήτευση οι θαλασσες της Κύπρου που για φέτος το νησί ψηφίστηκε στη 2η θέση με τα πιο καθαρά νερά στην Ευρώπη μετά την Μάλτα.καλησπέρα, πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο 4 χρόνια και έχω ζήσει Λευκωσία και τώρα Λεμεσσό. Λόγω της σχέσης που διατηρώ με Κύπριο έχω γυρίσει όλη την Κύπρο και τα κατεχόμενα ακόμα και τον Ακάμα με τζιπ. Δυστυχώς έχω μονό αρνητικά να πω για αυτή τη χώρα και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους. Ως χώρα θεωρώ ότι δεν έχει καμία ομορφιά να προσφέρει σε έναν ταξιδιώτη ειδικά αν προέρχεται από την Ελλάδα. Δεν συνάντησα ούτε ένα μέρος γραφικό και όμορφο και σίγουρα η μεγάλη απογοήτευση είναι οι θάλασσες!! Όσον αφορά στο λαό εμφανώς μας αντιπαθούν και αν τους γνωρίσετε καλύτερα μετά την πρώτη μερικώς ευγενική ή συνήθως καχύποπτη συμπεριφορά τους θα διαπιστώσετε ότι έχουν πραγματικά μεγάλο κόμπλεξ με τους Έλληνες και την Ελλάδα. Επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο θα εκμεταλλευτούν όσα έχετε να προσφέρετε και μετά στυγνά θα σας γυρίσουν την πλάτη και θα σας συκοφαντήσου. Η απογοήτευση μου ήταν και παραμένει τεράστια και λυπάμαι πραγματικά γιατί εμείς ως Έλληνες δεν θα τους συμπεριφερόμασταν ποτέ με τέτοιο τρόπο. Επιλέξτε άλλο προορισμό!!