domino
Member
Και η Σικελία και το Μαρόκο από ΙανουάριοΤο κέντρο της Άκαμπα μέχρι την άνοιξη του '19 θα γίνει σαν Ερμού σε εκπτώσεις... οπότε ακόμα κι αν κάποιοι χαθούν ή θέλουν να μοιραστούν ναύλα θα βρουν συμπατριώτες.
Και η Σικελία και το Μαρόκο από ΙανουάριοΤο κέντρο της Άκαμπα μέχρι την άνοιξη του '19 θα γίνει σαν Ερμού σε εκπτώσεις... οπότε ακόμα κι αν κάποιοι χαθούν ή θέλουν να μοιραστούν ναύλα θα βρουν συμπατριώτες.
θα ειμαστε ιδια πτηση 3/12 .Εχεις μαθει εαν χρειαζετε βιζα ? πως θα πατε απο ακαμπα πετρα?καλησπερα. 3-10/12 ταξιδευω για Ακαμπα. μαζευω πληροφοριες και θα τις ανεβασω.
Οχι απο Άκαμπα.θα ειμαστε ιδια πτηση 3/12 .Εχεις μαθει εαν χρειαζετε βιζα ? πως θα πατε απο ακαμπα πετρα?
Γνωριζετε εαν υπαρχουν ΜΜΜ? οτι εχετε βρει παρακαλω αναρτηστε το .Οτι βρω και εγω θα κανω το ιδιο.
Νομιζω ομως οτι βιζα χρειαζεται γι αυτο θα βγαλω το jordan pass
καλησπερα εχω νοικιαση αμαξι απο ακαμπα αεροδρομιο. θα ειμαστε 2 ατομαθα ειμαστε ιδια πτηση 3/12 .Εχεις μαθει εαν χρειαζετε βιζα ? πως θα πατε απο ακαμπα πετρα?
Γνωριζετε εαν υπαρχουν ΜΜΜ? οτι εχετε βρει παρακαλω αναρτηστε το .Οτι βρω και εγω θα κανω το ιδιο.
Νομιζω ομως οτι βιζα χρειαζεται γι αυτο θα βγαλω το jordan pass
Με βίζα τι γίνεται?καλησπερα εχω νοικιαση αμαξι απο ακαμπα αεροδρομιο. θα ειμαστε 2 ατομα
Έχει ήδη απαντηθεί στην προηγούμενη σελίδα https://www.travelstories.gr/commun...ανία-προς-από-Άκαμπα.60112/page-3#post-717733Σε παρακαλώ τελικά τι γίνεται με την βίζα ? Διότι οι φίλοι μας πήγαν στο Αμμάν και δεν ξέρουν τι γίνετε στην ακαμπα
Καλημερα. Για την εμπειρια και μονο.Ένα γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα βοηθητικά σχόλια!
Πηγαίνω Ιορδανία (Ακαμπα) για 11 μέρες.
Η μόνη απορια μου έχει απομείνει μέχρι στιγμής είναι αν χρειάζεται οπωσδήποτε να πρέπει να μεινει καποιος Wadi Rum για να πάει στην Πέτρα. Μήπως όλοι πάνε απλώς για την εμπειρία της ερήμου--βεδουινων-βολτα με τζιπ κτλ ;;; Έχω λίγο μπερδευτεί.
Η wadi rum δεν εχει σχεση με την Πετρα. Ειναι η ερημος και απεχει απο την πετρα κοντα 2 ωρες. Το μερος που ειναι διπλα στην Πετρα και πρεπει να μεινεις, αν θελεις να εχεις ολη τη μερα για τον αρχαιολογικο χωρο, ειναι η wadi musa.Ένα γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα βοηθητικά σχόλια!
Η μόνη απορια μου έχει απομείνει μέχρι στιγμής είναι αν χρειάζεται οπωσδήποτε να πρέπει να μεινει καποιος Wadi Rum για να πάει στην Πέτρα. Μήπως όλοι πάνε απλώς για την εμπειρία της ερήμου--βεδουινων-βολτα με τζιπ κτλ ;;; Έχω λίγο μπερδευτεί.
καλησπερα, πηρα την πρεσβεια χρειαζεται βιζα και μονο το διαβατηριο κοστοσ 40jod.καλησπερα εχω νοικιαση αμαξι απο ακαμπα αεροδρομιο. θα ειμαστε 2 ατομα
πας με ταξι πετρα η μεσω ξενοδοχειου η μονη σου.Δεν υπαρχει δημοσιο μεσοΈνα γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα βοηθητικά σχόλια!
Η visa ειναι μονο για Αμμαν. Και στην Αγκαμπα παιρνεις visa αλλα ειναι δωρεαν αρκει να φυγεις απο Αγκαμπα.καλησπερα, πηρα την πρεσβεια χρειαζεται βιζα και μονο το διαβατηριο κοστοσ 40jod.
αλλη επιλογη πρεσβεια εδω 67 ευρω 1 φωτο και αιτηση
και τελος εαν μεινεις πανω απο 3 βραδια μπορει να ειναι δωρεαν εαν παρεισ καποια χαρτια και πας σε καποιο γραφειο στην ακαμπα και παρεις σφραγιδες .
και το καλυτερο ολων η jordan pass 99$ που καλυπτει βιζα- πετρα και πολλους αρχαιολογικους χωρους
διαλεγεις και παιρνεις
καλο ταξιδι
πας με ταξι πετρα η μεσω ξενοδοχειου η μονη σου.Δεν υπαρχει δημοσιο μεσο