Δυστυχώς όχι, θα χρειαστείς αντάπτορα.Στην Ελβετία οι πρίζες είναι ίδιες με τις δικές μας??
Πριν έναν μήνα ήμουν εκεί, πήγα σε 4 ξενοδοχεία, 2 νοσοκομεία , (Λωζανη,Ζυρίχη) παντού ο φορτιστής μου έμπαινε κανονικά.. μάλλον ο @panagiotis.k είχε διαφορετική εμπειρία!Στην Ελβετία οι πρίζες είναι ίδιες με τις δικές μας??
Ακριβώς έτσι ήταν η πρίζα, σωστά τα λες! Απλά ο φορτιστής έμπαινε κανονικά, και δεν μου δημιούργησε πρόβλημα στα δοντακια ..View attachment 393049
Χμμ. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει δραστικά κάτι αλλά οι πρίζες στην Ελβετία είναι όπως της φωτογραφίας Type J που μερικές ευρωπαϊκές όντως μπαίνουν αλλά στραβώνουν τα δοντάκια.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. καλού κακού έστειλα και από ένα μέιλ στα ξενοδοχεία που θα μείνω, να δω τί θα μου πουν και αυτοί.
το πολύ πολύ αγοράζω έναν από εκεί.
Γενικά δέχονται κάρτες παντού. Η προμήθεια που παίρνει η τράπεζα θεωρώ ότι δεν είναι τραγική. Είναι 2%επι του ποσού για την αγορά που θα κανεις. Εγώ έχω συναντήσει μια ας πούμε καντίνα με μπέργκερ που δε δεχόταν κάρτα και ένα εστιατόριο σε ένα βουνό τελείως εκτός για τουρίστες.Προτείνετε να έχω και λίγο συνάλλαγμα μαζί μου?? Ή με τις κάρτες δεν θα χρειαστώ. Αντιμετωπίσατε περιπτώσεις που το συνάλλαγμα ήταν απαραίτητο??