thanosth
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Happy Slam, AO
Glacier express....
Ο πατέρας μου γύρισε την προηγούμενη εβδομάδα από την Ελβετία (πήγαν τέσσερα άτομα) και φιλοξενήθηκαν στο γραφικό χωριό Aeshi (Έσχι υψ 860μ, κάτοικοι 2.176) στην Seeblik ταβέρνα- ξενώνα της φίλης Ελβετίδας Έφης.Πήγαμε Ελβετια( Ζυρίχη και Λουκέρνη) τον Μαρτιο κ εχω παθει τη πλακα μου(οτι πληροφορια θελετε με ρωτατε)!!!Ξετρελάθηκα τόσο που θέλω να ξαναπάω Σεπτέμβρη.Απλως αυτή τη φορά θελουμε να πάμε κάπου πιο διαφορετικά.Θέλω να δω την εξοχή στα βουνα με τις αγελαδίτσες κτλ...,να είναι σαν παραμύθι.Καταρχας θα είναι ο καιρός ζεστός αρκετα να πάμε?Για να μπορώ να δω όλο το πράσινο.Επίσης που να πάμε?Που να βρω αυτα τα παραμυθένια μέρη να τρωω όλη μέρα τυρια κ να τρέχω στα λιβάδια????Μη με παρεξηγείσετε αλλα εχει γίνει όνειρο ζωής αλήθεια!Για 4 βράδια υπολογίζω.. θα φτάσουνε?Είδα στο ιντερνετ κατι για murren και interlanken.Να πάμε προς τα εκεί λέτε?Οι άλπεις έχουνε καμια σχέση με αυτα τα μέρη?Επίσης οι ελβετικες άλπεις τον Σεπτεμβρη θα είναι με τετοια τοπια??Ακούγομαι άσχετη αλλα πραγματικα στο διαδικτυο βρίσκω μπερδεμενες πληροφοριες που δε βγαζω άκρη.Παιδια ότι ξέρετε πείτε!!Οοοοοοοτι ξερετε,χρησιμο θα μου φανει.Ευχαριστω πολυ!