• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Ταξίδι στην Αγγλία

elebo

New Member
Γειά σας παιδιά...θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το ταξίδι που προκειται να κάνω σε ενάμιση μήνα στην Αγγλία.Θα μείνουμε σε φίλο στο Μπιρμιχαν αλλά σκοπεύουμε να κάνουμε εκδρομούλες και πιο μακρύα.Έχουμε στην διαθεσή μας δέκα μέρες....ποιά μερη προτείνετε με σειρά προτεραιότητας κατά την άποψή σας?Ευχαριστώ!

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Κατ'αρχάς να επισκεφθείτε το Stratford upon Avon, τον τρόπο γέννησης του Σαίξπηρ, είναι πραγματικά αρκετά κοντά στο Μπέρμινχαμ. Επίσης και η πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης απέχει μόνο 90 χλμ από Μπέρμινχαμ οπότε αξίζει τον κόπο. Νομίζω μάλιστα ότι συνδέεται και με τρένο. Και η πόλη του Λέστερ (Leicester) είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα (έχει και μουσεία και ωραίο καθεδρικό ναό) και επίσης πολύ κοντά στο Μπέρμινχαμ

marquis

Member
Πολύ κοντά σας θα βρείτε όπως ειπώθηκε το Stratford-Upon-Avon, αλλά και το συμπαθητικό Kenilsworth. Αν νοικιάσετε αμάξι να επισκεφθείτε οπωσδήποτε τα πανέμορφα χωριά στα Cotswolds.

Διαφορετικά μέρη τα οποία είναι όμορφα και βλέπονται με συγκοινωνία είναι τα ακόλουθα: Cheltenham, Bristol, Bath (αν και νομίζω γι αυτό πρέπει να αλλάξετε τραίνο στο Bristol) και Oxford.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και η πόλη του Λέστερ (Leicester) είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα (έχει και μουσεία και ωραίο καθεδρικό ναό) και επίσης πολύ κοντά στο Μπέρμινχαμ
Έτσι μπράβο. Κάποιος που διαφημίζει την πόλη μου. Ελάτε για εκδρομούλα και δεν θα χάσετε. Επίσης μπορείτε άνετα να δείτε Cambridge, Nottingham, το Lincoln που είναι πολύ όμορφο και επιβάλλεται μια εκδρομούλα στο Peak district και στα χωριουδάκια του.. :)

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Έτσι μπράβο. Κάποιος που διαφημίζει την πόλη μου. Ελάτε για εκδρομούλα και δεν θα χάσετε. Επίσης μπορείτε άνετα να δείτε Cambridge, Nottingham, το Lincoln που είναι πολύ όμορφο και επιβάλλεται μια εκδρομούλα στο Peak district και στα χωριουδάκια του.. :)
Παρ'ολίγο να κάνω μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ...τελικά με κέρδισε άλλο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο. Όμως με αφορμή το γνωστό ενός φίλου μου που σπούδαζε εκεί επισκέφθηκαμε (μαζί με το φίλο) την πόλη σου για μια μονοήμερη εκδρομή και πραγματικά μου άφησε πολύ γλυκιά εντύπωση. Επίσης βρήκα καταπληκτικές τις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου από αρχιτεκτονικής απόψεως.
Επίσης πολύ ωραία η πρότασή σου για να επισκεφθεί ο φίλος την Peak District. Το Cambridge όμως νομίζω πως θα τους πέσει λίγος μακριά. Καλύτερα Οξφόρδη (προσωπικά την βρίσκω και πιο όμορφη)

Ελένη_1987

New Member
1. Λονδίνο (χαρακτηριστικά: Βρετανικό Μουσείο, Westminster Palace-Big Ben-London Eye, Piccadilly Circus με τις φωτεινές επιγραφές, Trafalgar Square με Εθνική Πινακοθήκη, Hyde Park, Tower of London, ψώνια Oxford Circus, Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, βόλτα στο Canary Warf και το Greenwich... και πολλά πολλά άλλα)
2. Oxford (χαρακτηριστικά: πανεπιστημιούπολη και το κοντινό Blenheim Palace)
3. Stratford Upon Avon (χαρακτηριστικά: πατρίδα του Shakespeare όπου μπορείς να επισκεφτείς το σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε όπως και κάποια άλλα σπίτια της εποχής, γενικά πολύ όμορφη και γραφική πόλη, επίσης και το Royal Shakespeare's Company για τους λάτρεις του θεάτρου)
4. Liverpool (χαρακτηριστικά: πατρίδα των Beatles! Μουσείο των Beatles, Tate Liverpool, Cavern Club από όπου ξεκίνησαν να παίζουν οι Beatles)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα