• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ηνωμένο Βασίλειο Ταξίδι στην Αγγλία με όχι ελληνικό διαβατήριο

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πως το καταφερνεις auto;
Προφανώς δεν έχει ελληνικά εγκατεστημένα στους υπολογιστές που χρησιμοποιεί (έχω το ίδιο θέμα, συνήθως δε βρίσκεις υπολογιστές με ΄τετοιες δυνατότητες όταν βρίσκεσαι εκτός Ελλάδας) και χρησιμοποιεί κάτι τέτοιο:
http://www.greeklish-to-greek.gr/
Το οποίο μπορεί να "μεταφράσει" π.χ. τη λέξη ayto σε "αυτό", αλλά όχι αν τη γράψεις auto.

marios77

New Member
Με κανονική visa, μέσα από το site που αναφέρεται πιο πάνω
kalispera eimai alvanos kai exw ellhnikh tautotita.....thelw na taksidepsw me ton aderfo mou gia agglia alla autos exei diavathriio alvaniko me adeia diamonhs ....pws ginetai na erthei kai autos mazi mou??
σε ποιο site?και οντως μπορει να βγαλει?

alexjames2320

Member
παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο θέλω η γυναικα μου να έρθει στην αγγλία με το EEA family permit μπορεί να εργαστεί στην αγγλία η να γραφτεί σε κάποια σχολη εκεί την περίοδο των 6 μηνών που μπορεί να μείνει? είχα ρωτήσει αρχικά σε ένα άλλο θέμα αν μπορεί να έρθει με αλβανικό διαβατήριο αλλα ως σύζυγος έλληνα στην αγγλία και τώρα θέλω να ξέρω αν γίνετε να εργαστείς με την συγκεκριμένη άδεια η απλά είσαι τουρίστας στην αγγλία?

andreas matsi

Member
Γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μερικες ερωτήσεις και θα ηθελα να με βοηθήσετε λιγακι γιατι εχω απογοητευτεί...ειτε ειδικος ειτε καποιος που ξέρει ..
1ον) ειμαι Αλβανος παντρεμενος με Ελληνίδα σύζυγος εδω και δυο χρονια και εχουμε και ενα παιδι 1 ετών ...εκανα την αίτιση για Βιζα μια φορα μου ηρθε αρνητική διοτι δεν ειχα στείλει τιποτα το αποδεικτικό επειδη δεν το ηξερα ...ξανακανω την αίτηση και στέλνω φωτο για να αποδείξω οτι ο γαμος δεν ειναι ψεύτικος ,απο την πρωτη μερα που γνωριστήκαμε δηλαδη απο το 2007 ,λογαριασμους απο τραπεζες τους τελευταιους 6 μηνες πιστοποιητικά γαμου ,του παιδιου και φορολογικη δήλωση ολα μεταφρασμενα που πληρωσα 100 ευρο και παλι μου ηρθε αρνητική και μου λενε οτι ναι μεν τα εστειλες αλλα δεν μας έπεισες οτι είστε παντρεμένοι κανονικα και το χειρότερο ειναι οτι στην απαντηση μου επιστρέψανε μονο τις φωτο οχι τα αλλα εγγραφα που τους ειπα οταν τα εδωσα οτι τα θελω παλι πισω και τα βάλανε σε ειδικο φακελο πριν τα στείλουν αλλα δεν τα φέρανε ...
2ον) υπαρχει κάποιος εδω περα που να ξερει καποιον δικηγόρο ή οτιδήποτε να μου βγάλει την βίζα ή να με βοηθήσει κάπως γιατι θα τρελαθούμε τελείως πιο ευκολα βγαζει Βιζα ενας τζιχαντιστης παρα εμεις ..

Γεια σας παιδια θα ηθελα να κανω μερικες ερωτήσεις και θα ηθελα να με βοηθήσετε λιγακι γιατι εχω απογοητευτεί...ειτε ειδικος ειτε καποιος που ξέρει ..
1ον) ειμαι Αλβανος παντρεμενος με Ελληνίδα σύζυγος εδω και δυο χρονια και εχουμε και ενα παιδι 1 ετών ...εκανα την αίτιση για Βιζα μια φορα μου ηρθε αρνητική διοτι δεν ειχα στείλει τιποτα το αποδεικτικό επειδη δεν το ηξερα ...ξανακανω την αίτηση και στέλνω φωτο για να αποδείξω οτι ο γαμος δεν ειναι ψεύτικος ,απο την πρωτη μερα που γνωριστήκαμε δηλαδη απο το 2007 ,λογαριασμους απο τραπεζες τους τελευταιους 6 μηνες πιστοποιητικά γαμου ,του παιδιου και φορολογικη δήλωση ολα μεταφρασμενα που πληρωσα 100 ευρο και παλι μου ηρθε αρνητική και μου λενε οτι ναι μεν τα εστειλες αλλα δεν μας έπεισες οτι είστε παντρεμένοι κανονικα και το χειρότερο ειναι οτι στην απαντηση μου επιστρέψανε μονο τις φωτο οχι τα αλλα εγγραφα που τους ειπα οταν τα εδωσα οτι τα θελω παλι πισω και τα βάλανε σε ειδικο φακελο πριν τα στείλουν αλλα δεν τα φέρανε ...
2ον) υπαρχει κάποιος εδω περα που να ξερει καποιον δικηγόρο ή οτιδήποτε να μου βγάλει την βίζα ή να με βοηθήσει κάπως γιατι θα τρελαθούμε τελείως πιο ευκολα βγαζει Βιζα ενας τζιχαντιστης παρα εμεις ..
Έκανες αίτηση για βίζα, για ποιο λόγο; Για να ταξιδέψεις εκεί για δουλειά, για τουρισμό; Με τη σύζυγο ή μόνος; Και, όταν λες αποδεικτικά, έστειλες το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μεταφρασμένο;

andreas matsi

Member
Έκανες αίτηση για βίζα, για ποιο λόγο; Για να ταξιδέψεις εκεί για δουλειά, για τουρισμό; Με τη σύζυγο ή μόνος; Και, όταν λες αποδεικτικά, έστειλες το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μεταφρασμένο;
για τουριστικη αφου ειμαστε και οι δυο εδω δεν γινεται να κανεις καποια αλλη βιζα με την συζηγο βεβαια αφου χωρις αυτην δεν μπορςω να περασω αφου αυτη ειναι ο λογος που πρεπει να μου την δώσουν... ναι ολα μεταφρασμενα

Μακάρι...όλη η διαδικασία ήταν τόσο κουραστική και ταπεινωτική σε κάποιες φάσεις ενώ δεν υπηρχε άτομο να στο διευκρινίσει πουθενά.
να ρωτησω κατι μιας και εισαι online εκανες την Βιζα για αγγλία ή εστω αν ξέρεις κατι γιατι το παλευω εδω και 2 μηνες μηπως μπορεις να με βοηθήσεις ?δες αμα θελεις το σχόλιο μου το τελευταιο σε αυτο το forum

Last edited by a moderator:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
το είδα, αλλά ότι έχει συμβι το χω γραψει, διαβασε το πιο μπροστα και καλη επιτυχια

andreas matsi

Member
το είδα, αλλά ότι έχει συμβι το χω γραψει, διαβασε το πιο μπροστα και καλη επιτυχια
Τα διαβασα ολα αλλα δεν με βοηθησε τιποτα να σου πω την αληθεια... δεν το λεω με παράπονο αλλα με στεναχώρια διότι τα ηξερα ολα αυτα που λες και λενε ειναι μπες στο site κανε την αιτηση κτλπ ...για αυτο ρωτησα αν ξερει κανεις καποιο γραφειο δικηγορικό ή ξερω εγω μπες εδω συγκεκριμενα κ κανε οτι ακριβως σου λένε (οπως για παραδειγμα αυτα που ειπα φωτο ,πιστοποιητικά κτλπ κτλπ)...
Ευχαριστω πάντως και που απαντήσες ελπιζω να βρεθεί και καποιος να μου τι εδωσε και τον δέχτηκαν !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom