• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταξίδι σε αλλά μέρη σε άλλη Γη

seastone

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Γεια σας! θα ήθελα να μάθω τη γνώμη σας για 3 προορισμούς που έχω σκεφτεί και με τη βοήθεια κάποιων παιδιών- μελών του forum. Επειδή σίγουρα έχετε παει αρκετοί από εσάς στα μέρη που σκέφτομαι θα σας τα πω και περιμένω γνώμες. Μιλάνο- κομο (δεν θέλει και πολύ σκέψη γιατί το διαλεξα), Βαρκελώνη ή Κύπρο (για την οποία όμως δεν ξέρω και πολλά πράγματα τιμές, ξενοδοχεία κτλ, κτλ). Λόγω της δουλειάς μου οι διακοπές μου είναι από 23/8 και μετά. Επειδή μάλλον θα μαζευτουμε αρκετοί θα θέλαμε εκεί που θα πάμε και να καταλάβουμε καλοκαίρι (βουτιές, φαΐ ) αλλά χωρίς πολύ βοή και αλμυρες τιμές καθώς μας αρέσει το οικογενιακο περιβάλλον(μπορούμε μέχρι 500 ευρώ ανα άτομο). Τι προτείνεται φίλοι μου;

kalove

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
δεν διευκρινίζεις γιά πόσες μέρες θέλετε να πάτε?

seastone

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ουπς! Έχεις δίκιο. Σκεφτόμαστε για 5 διαμονες άρα 6 με το πήγαινε-έλα. Έχω βρει κάποια ξενοδοχεία μέσω κάποιου site αλλά έχω επιφυλάξεις. Αποδεκτή η οποία γνώμη αλλά και πρόταση για προορισμό:rolleyes:

Iota Pi

Member
Γεια σου seastone. Υποθέτω πως θα έχετε και παιδιά μαζί σας;

Μιλάνο δεν έχω πάει άρα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

Η Βαρκελώνη είναι υπέροχη, παραλιακή, με παραλίες και τέλειο φαγητό. Χωρίς βοή και αλμυρές τιμές ωστόσο δεν νομίζω πως είναι, τουλάχιστον αν κρίνω βάσει της δικής μου εμπειρίας τέλη Αυγούστου εκεί. Αξίζει όμως σίγουρα ως προορισμός, έχει πολλά να δεις και να κάνεις και σίγουρα άλλοι ταξιδιώτες που ταξίδεψαν με παιδιά θα έχουν χρήσιμες συμβουλές ως προς το που να μείνετε και τι να κάνετε. Εμείς είχαμε παει σε πολύ τουριστικούς ρυθμούς, τρέχαμε δηλαδή συνεχώς να δούμε ό,τι μπορέσουμε και πάλι δεν νομίζω πως προλάβαμε (θα επιστρέψω σίγουρα κάποτε εκεί). Πιθανόν στα περίχωρα της Βαρκελώνης να είναι πιο οικογενειακά αλλά θα θέλει ψάξιμο.

Για την Κύπρο δεν μπορώ να μιλήσω ως τουρίστρια, μιας και είμαι Κύπρια. Νομίζω όμως πως η Κύπρος είναι ένα νησί που μπορείς να το γνωρίσεις τόσο σε έντονους, όσο και πιο χαλαρούς ρυθμούς. Στα ανατολικά (Πρωταρά, Αγία Νάπα) έχει υπέροχες παραλίες, γαλανές και με ξανθή άμμο, όμως προσωπική μου άποψη είναι πως δεν προσφέρεται τόσο για οικογένειες γιατί είναι το περιβάλλον είναι πολύ τουριστικό. Θα σου πρότεινα να μείνετε Πάφο, όπου υπάρχει μεγάλη επιλογή σε καταλύματα και θα βρείτε πεντακάθαρες παραλίες (με βότσαλα όμως). Η Πάφος επίσης είναι εξαιρετικό ορμητήριο για εκδρομές σε χωριά και μερικές από τις σπουδαιότερες φυσικές ομορφιές του νησιού (Ακάμας, Σταυρός της Ψώκας). Μπορείτε επίσης να μοιράσετε τη διαμονή σας σε διαφορετικές γωνιές του νησιού ούτως ώστε να δείτε περισσότερα, αν και θα κουραστείτε περισσότερο.

Αν τελικά αποφασίσεις για Κύπρο και χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες, είμαι στη διάθεση σου.

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
για να χαρειτε καλοκαιρι αποκλειστε το Μιλανο και το Κομο,το καλοκαιρι δεν υποφερεται εκει ,εχιε πολυ υγρασια , κουνουπια και η θαλασσα ειναι πολυ μακρια,στην λιμνη του Κομο εγω δεν εχω κολυμπησει και ουτε θα ηθελα.

στη Βαρκελωνη θα δειτε πολλα πραγματα και ισως κανετε και μπανιο,ειναι ομορφη πολη με αξιθεατα,ψωνια και παραλια
θα σας προτινα να σκεφτειτε και τη Μαλτα σαν επιλογη γιατι εχει τα παντα και σε απιστευτα καλες τιμες. αξιοθεατα,ψωνια,φανταστικες παραλιες,εκδρομες,φαγητο υπεροχο,νυχτερινη ζωη,τα παντα!!

seastone

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ευχαριστώ για τις ιδέες σας! Όχι παιδάκια δεν θα'χουμε απλώς οι διακοπές για εμάς αντιστοιχούν με ηρεμία. Θα το κοιτάξω για παφο και Μάλτα και αν κολλήσω κάπου θα ξαναμιλήσουμε. Αν σκεφτείτε και τίποτε άλλο μη διστάσετε να μου το πείτε. Ευχαριστώ και πάλι;)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Με επιφυλαξη θα μιλησω για Βαρκελωνη .Πηγαν φιλοι στην παραλια και δεν εκαναν καλα σχολια .Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν θα εχει και αλλες ωραιες παραλιες παραδιπλα.
Πιστευω οτι η Κυπρος απο αποψη παραλιων ειναι πολυ καλη ιδεα.

seastone

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Λοιπόν μετα απο εξαντλητικη έρευνα σε Σικελία ,Κύπρο, Μάλτα αλλα και στην Ελλαδάρα μας βρήκα εντελως άσχετα 3 καταπληκτικά ξενοδοχεία στη Βαρκελώνη που θα μας στοιχίσουν απο 325-360 το ακριβότερο για 5 νύχτες. Περίπου ίδια τιμή με καποια που είδα στην ελλάδα την περίοδο που μας ενδιαφέρει. Ετσι με γύρω στα 100 ευρω παραπάνω (διαφορα ακτοπλοικου με αεροπλάνο) κατα 90% η ομορφη Βαρκελώνη θα προστεθεί στις αναμνήσεις μου. cleopatra μου δέν ξέρω αν θα πετύχω καλές παραλίες αλλα δέ με πειράζει τοσο. Θα κοιτάξω στο forum info για τη Βαρκελώνη αλλα οποιες extra συμβουλές εχετε καλοδεχούμενες.

link ξενοδοχείων:

Booking.com: Ayre Hotel Rosell?n, Barcelona, Spain - 757 Guest reviews. Book your hotel now!

Booking.com: hotel Catalonia Rigoletto, Barcelona, Spain - 413 Guest reviews. Book your hotel now!

Booking.com: Ayre Hotel Gran V?a, Barcelona, Spain - 1078 Guest reviews. Book your hotel now!

θα πετάξω με iberia 257 τωρινή τιμη

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Βαρκελώνη για πέντε μέρες και μπάνια δεν πάνε μαζί.
Η παραλία τους είναι αθλία και να βγείς παραέξω για τόσες λίγες μέρες δεν αξίζει.
Απο τις επιλογές που δίνεις θα διάλεγα και γω Βαρκελώνη αρκεί να μν σε νοίαζει το θέμα παραλία.

seastone

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Οχι το θέμα μπάνιο δε μας αγχώνει αν και ακουσα καλά λόγια για τις Sitges και Gavu. Αυτο που δε ξέρω αν θα προλάβω φτηνά αεροπορικά χωρις να περιμένω 12 ώρες στη γενέβη ή οπουδήποτε αλλού;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα