• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ταξίδι μόνος ή μόνη??

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

paefstra

Member
Θα τον βοηθήσουμε εμείς! Θα αλλάξει μία φορά λεωφορείο στο Μιλάνο και μάλιστα χωρίς να αλλάξει σταθμό Via Aeroporto to Italy - 6 ways to travel via train, plane, bus, and shuttle
View attachment 375893
Θα του τα πει η @paefstra χαρτί και καλαμάρι :cool:
Και να μην τα πω εγω θα τα πουν οι Ιταλοι. Με νοηματικη. Παντοτε βασιζομουν στην καλοσυνη των Ιταλων.
Ναι, στειλτε τον Ουγγαρια στους μουντρουχους, ωραια θα περασει πρωτο ταξιδι.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ναι, στειλτε τον Ουγγαρια στους μουντρουχους, ωραια θα περασει πρωτο ταξιδι.
Μια χαρά είναι και η Βουδαπέστη, αλλά αφού βρήκε ενδιαφέρον στη Γένοβα απο αναγνώσματα εγώ ψηφίζω να ακολουθήσει το ένστικτό του! Και ιστορία έχει η πόλη και αρκετά σημεία ενδιαφέροντος για να γεμίσει 2 μέρες έχει και βραδινή ζωή για να κάνει και τις νυχτερινές του βόλτες!

paefstra

Member
πρώτο ταξίδι, ξέρω 'γώ...
10ο ταξιδι φετος και χασαμε το αεροδρομιο. Και μη χειροτερα. Μη ρωτατε πως, το θεμα ειναι οτι βρηκαμε στην ερημια, καπου αναμεσα στα χωραφια και τα βουλκανιζατερ, ιταλικο Προποτζιδικο, καταλαβαν, μας καλεσαν ταξι, περιμεναν διπλα μας τηλεφωνοντας συνεχεια μην αργησει και χασουμε την πτηση αφου παρατησαν τη δουλεια, αποχαιρετιστηκαμε με χειραψιες και φιλια. Δεν ξερω Ιταλικα, δεν ηξεραν αγγλικα.

SPACEWORLD

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλημέρα , έχω μια ερώτηση … αν δεν έχετε παρέα να σας ακολουθήσει σε ένα ταξίδι, είτε γιατί είναι πολύ μακρινό, είτε γιατί είναι πολύ ακριβό και κατ επέκταση ίσως να μη βρίσκετε άτομα να σας ακολουθήσουν ,είτε γιατί εσεις εχετε ένα μακρινό ταξίδι ως όνειρο ζωής ,ενώ κάποιος άλλος δεν το εχει για να συγκεντρώσει και να δαπανήσει χρήματα . Τι κάνετε ;;;; Πηγαίνετε μόνοι σας ;;;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καλημέρα , έχω μια ερώτηση … αν δεν έχετε παρέα να σας ακολουθήσει σε ένα ταξίδι, είτε γιατί είναι πολύ μακρινό, είτε γιατί είναι πολύ ακριβό και κατ επέκταση ίσως να μη βρίσκετε άτομα να σας ακολουθήσουν ,είτε γιατί εσεις εχετε ένα μακρινό ταξίδι ως όνειρο ζωής ,ενώ κάποιος άλλος δεν το εχει για να συγκεντρώσει και να δαπανήσει χρήματα . Τι κάνετε ;;;; Πηγαίνετε μόνοι σας ;;;
Γιατί όχι;

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τυνησία
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Ναι, το έχω κάνει για μεγάλο ταξίδι στις Η.Π.Α. Για μικρότερα, το κάνω κατά κόρον.

SPACEWORLD

New Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ναι, το έχω κάνει για μεγάλο ταξίδι στις Η.Π.Α. Για μικρότερα, το κάνω κατά κόρον.
Και κανονίζετε με πρακτορείο οργανωμένα ;

Ίσως μου φαίνεται δύσκολο για μεγάλα και πολυήμερα ταξίδια … δεν ξέρω … απλα είναι δύσκολο να βρεις για ορισμένους προορισμούς παρέα . Από τη μια θέλεις να πας με παρέα να μοιραστείς τις εμπειριες και να μην είσαι μόνος από την άλλη κάποιοι προορισμοί είναι τόσο ιδιαίτεροι που ξέρω πως δεν μπορώ να βρω άτομο να ακολουθήσει .

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τυνησία
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Και κανονίζετε με πρακτορείο οργανωμένα ;
Όχι, τελείως μόνη.
Συνήθως κανονίζω εκεί μονοήμερες εκδρομές ή walking/food tours, διάφορες δραστηριότητες που με κρατούν συνέχεια σε κίνηση και γνωρίζω και κόσμο.

Ίσως μου φαίνεται δύσκολο για μεγάλα και πολυήμερα ταξίδια … δεν ξέρω … απλα είναι δύσκολο να βρεις για ορισμένους προορισμούς παρέα . Από τη μια θέλεις να πας με παρέα να μοιραστείς τις εμπειριες και να μην είσαι μόνος από την άλλη κάποιοι προορισμοί είναι τόσο ιδιαίτεροι που ξέρω πως δεν μπορώ να βρω άτομο να ακολουθήσει .
Έτσι ακριβώς είναι. Για να μην τα εξωραϊζω και υπεραπλουστεύω, δεν είναι πάντα εύκολο.
Για παράδειγμα, χρόνια ήθελα να πάω Ινδία, δεν πήγα μόνη, πήγα τελικά με φίλη όταν αυτή μπόρεσε.
Αλλά για ταξίδια εντός Ευρώπης ή στυλ Η.Π.Α. που είπα πριν, ναι, δεν είναι άσχημα καθόλου, άσε που είναι πολύ συνηθισμένο να ταξιδεύουν μόνοι, οπότε δε νιώθεις άβολα.
Πιο άβολα ένιωσα όταν αποπειράθηκα 2-3 φορές να το κάνω σε ελληνικό νησί.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πηγαίνω μόνος μου, και σε κάποια πράγματα είναι προτιμότερο, σε άλλα χάνεις αρκετά. Ειδικά σε χώρα που δε μιλάω τη γλώσσα είναι πιο δύσκολο το solo ταξίδι, θες κάποιον να μοιραστείς αυτό που ζεις η σκέφτεσαι. Ξαναλέω, έχει και τα πλεονεκτήματα του, αλλά προφανώς προτιμώ να έχω παρέα, ειδικά αν είναι μεγάλο ταξίδι σε διάρκεια.

McElk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μονοδένδρι, Ζαγοροχώρια
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Κάποτε όταν ήμουν μεταξύ 18 και 28 πήγαινα. Τώρα πλέον όχι.

«Μόνος ούτε στον παράδεισο» που λέει και το γνωμικό.

Δεν αναφέρομαι σε σύντομες επισκέψεις σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη αλλά όπως, για παράδειγμα, ένα ταξίδι που θέλω να κάνω στο άμεσο μέλλον στο Ιράν. Εκεί θα πάω με πρακτορείο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.998
Μέλη
39.711
Νεότερο μέλος
vasia123

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom