χαχαχαχα....Είσαι θεά..!!!! Τι καλοί οι ιταλοί....Ωραία προς τα εκεί λέω να κλείσω ή Κωνσταντινούπολη...Τι λες???
Κωστή πάρε ένα φίλο και πήγαινε σε όποιο μέρος θέλεις να περάσετε καλά να ξεφύγετε..Ωραία εμπειρία το μόνος σου αλλά αλλιώς είναι να έχεις κάποιον να λες μια κουβέντα...χαχαχαχα....Είσαι θεά..!!!! Τι καλοί οι ιταλοί....Ωραία προς τα εκεί λέω να κλείσω ή Κωνσταντινούπολη...Τι λες???
Ιβανα έχεις πάει και κωνσταντινούπολη??χαχακαι εκείνοι μια απ'τα ίδια
Μιλάμε για 2 πιο αγαπημένες μου πόλεις.... δεν θα κάνεις λάθος όπου και να πας....βασικά να πας και στις 2.
Ελπιζω να μην Ακουγομαι πολυ υπερβολικη και απελπισμενη!
Εμένα πάντως μου ακούγεσαι γενναία.Θα ηθελα να κανω αυτο το ταξιδι ετσι ωστε να ξεπερασω τον φοβο μου
Νομιζω οτι το να κανει κανεις ταξιδια μονος /η ειναι τελειως υποκειμενικό και θεμα χαρακτηρα..εγω εκανα το πρωτο ταξιδι στο εξωτερικο μονη μου σε ηλικια 48 ! Χρονών ενω μια φιλη μου ειχε γυρισει την Τουρκια με μηχανΑΚΙ το ακι κεφαλαια γιατι ηταν 125cc μόνη σε ηλικια 29!χρονών. Υπαρχουν αυτοι που χαιρονται οταν ειναι μονοι σε ταξιδια..υπαρχουν και εκεινοι που θελουν να μοιράζονται με καποιον τις εμπειριες του ταξιδιου...τελος παντων μην κακρυγορω... οπου και να πας! ΜΗΝ δώσεις ποτε την εντυπωση σε κανεναν οτι εισαι μονη ...ακομη και στη ρεσεψιον του ξενοδοχειου κανε μια ασχετη ερωτηση οπως " πως πηγαινω σε αυτη τη πλατεια με περιμενουν οι φιλοι μου" η στο ταξι ..."πηγαιντεμε εκει με περιμενουν οι γονεις μου" και φυσικα αρνητικη απαντηση σε οποιον ή οποια σε ρωτησει αν βρισκεσαι στη χωρα-πολη ΜΟΝΗ...πολυ χολυγουτ? Σου φαινεται...εε φυλαγε τα ρουχα σου...καλα ταξιδια ..αλλα μην αγχωνεσαι εχεις πολλλλααα χρονια μπροστα σου για να γυρισεις το κοσμο..Καλησπερα!
Εδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι να πραγματοποιησω το πρωτο μου ταξιδι μονη στην Ευρωπη.Η αληθεια ειναι οτι ενω την μια στιγμη ειμαι κατενθουσιασμενη οταν το σκεφτομαι περισσοτερο δειλιαζω.
Θα ηθελα να κανω αυτο το ταξιδι ετσι ωστε να ξεπερασω τον φοβο μου κ να αρχισω να ταξιδευω μονη μου πιο συστηματικα.
Εχω τρελα με τα ταξιδια αλλα δυστυχως εχω κανει λιγα γιατι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις παρεα να σε ακολουθησει.
Σαν πρωτο προορισμο σκεφτομαι την Μαλτα.Εχω διαβασει οτι ειναι ενας πολυ ομορφος προορισμος και ασφαλης.
Η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι καθως το καλοκαιρι ειχα μια πολυ ασχημη εμπειρια κλοπης στην Ιταλια και επισης οι φοβοι μου αυξανονται γιατι ειμαι 21 ετων και εχω κανει μονο 4 ταξιδια στο εξωτερικο(επομενως δεν εχω μεγαλη εμπειρια).
Ελπιζω να μην Ακουγομαι πολυ υπερβολικη και απελπισμενη!
Θα εκτιμουσα πολυ την βοηθεια σας,να μου πειτε ποια ειναι η γνωμη σας και ισως να μου δωσετε καποια τιπς ετσι ωστε να κανω το πρωτο μεγαλο βημα!
Σαςευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!
Σε νικάω!εγω εκανα το πρωτο ταξιδι στο εξωτερικο μονη μου σε ηλικια 48 ! Χρονών