ΕΡΣΗ
Member
Pas mal!!!!!Στο Πόρτλαντ, στις ΗΠΑ.
Pas mal!!!!!Στο Πόρτλαντ, στις ΗΠΑ.
Γεια σου thimio. Εγώ ειχα πάει βουδαπέστη πριν 3 χρόνια και ειχα μείνει στο Astoria city hostel. Μαλιστα είχα πάει μόνος μου και ειχα περάσει πάρα πολύ καλά. είχα γνωρίσει παιδιά που έμεναν και δούλευαν στο hostel.. To hostel είναι σε κεντρικό σημείο και τουλάχιστον τότε ήταν καλό. Πάντως, από μια γρήγορη ματιά που έριξα ύπαρχουν και άλλα αξιόλογα hostel. πολύ καλή ιδέα μου φάνηκε το thumbs up hostel. Τσέκαρε και συ στο www.hostelworld.com !! Αντε, καταπληκτικά θα είναι!!!Μολις τελειωσε η πολυωρη διαδικασια τν κρατησεων!18 Βερολινο,22 Βουδαπεστη 25 επιστροφη!!!!!Εκλεισα και hostel στο Βερολινο και πλεον μενει μονο για Βουδαπεστη..Απο τις φωτο και μονο τρελλαθηκα..Φαινεται πολυ καλο!Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια ολων σας!Αν εχει καποιος καποια παρατηρηση για τις 2 αυτες πολεις θα χαιρομουν να την ακουσω αν και εχω διαβασει πολλα ηδη εδω..
γυρισα εγω πριν δυο εβδομαδες απο ροδο.με παρεα ειχα κανονισει αλλα τελικα στο αεροδρομιο μακεδονια η φιλη μου εγκατελειψε οταν ειδε το ελικοφορο της ολυμπιακης...η πτηση δεν γινοταν να αλλαξει ουτε με aegean επειδη ηταν φουλ και ετσι περασα μοναχικες στιγμες στο νησι των υπποτων...μην στενοχωριεσαι καθολου μια χαρα θα τα περασεις μακρια απο ολους θα χαλαρωσεις και θα ξελασκαρεις.ειδικα αν πας σε μεγαλο νησι που υπαρχουν μεγαλες ξεμοδοχειακες μοναδες δεν θα χρειαζεται να βγαινεις καν απο το hotel καθως προσφερει τα παντα.αν σε ενδιαφερει στην ροδο εμεινα στο olympic palace.εχει καλες προσφορες...καλα ταξιδια
Τίποτα δεν θα πάθεις...Διάλεξε ένα νησί που να σου αρέσει, που έχεις απωθημένο που δεν ήθελε να έρθει κανείς ενδεχομένως ή ακόμα καλύτερα διάλεξε μια πτήση για εξωτερικό και κάντην...
Επέλεξε έναν προορισμό που θα σε ενδιαφέρει να ανακαλύψεις- είτε ιστορικά, είτε πολιτισμικά είτε ακόμη και γαστρονομικά ώστε να μη βαρεθείς αν αυτό φοβάσαι, πάρε βιβλία, καλή διάθεση και φύγε..
Έχω ταξιδέψει μόνη μου και ήμουν μια χαρά. Η αίσθηση της ελευθερίας κινήσεων που έχεις είναι απίστευτη.