Magda2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Πορτογαλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία
Καλησπέρα! Και εγώ μόνη μου είχα πάει στην ηλικία σου (υποθέτω 26 απο το username). Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα όσον αφορά τη γλώσσα, προσπάθησε να ζητάς βοήθεια απο τα νέα παιδιά, σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά και είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν. Όσον αφορά το πως θα γυρίσεις.. υπάρχει ο χρυσός κανόνας: Μετρό! Θα βγάλεις μία εβδομαδιαία κάρτα (ή τουλάχιστον για 5 ημέρες) που δε θα σου στοιχίσει πάνω απο 10 ευρώ και θα έχεις εκτυπώσει απο πριν απο το internet, χάρτη του μετρό στο Παρίσι (γκούγκλαρέ το ακριβώς έτσι). Επιπλέον, αγόρασε ένα φτηνό τουριστικό οδηγό, όπου θα αναφέρει όλα τα βασικά σημεία. Επέλεξε αυτά που σε ενδιαφέρουν, φτιάξε ανάλογα το κάθε ημερίσιο σου πρόγραμμα και στη συνέχεια βρες πληροφορίες για τον κάθε προορισμό στο internet, καθώς και σε ποια στάση του μετρό αντιστοιχεί. Προσοχή, τα μουσεία που σε ενδιαφέρουν, φρόντισε να μάθεις οτι είναι ανοιχτά τις ημέρες που σχεδιάζεις να παςΠαιδιά καλησπέρα.....Τι κάνετε?? Ελπίζω καλά!! Λοιπόν έχω απορίες και δεν μπορώ να τις λύσω...
Θέλω να πάω στο Παρίσι.. Η παρέα δεν ακολουθεί λόγω οικονομικών αλλά βρίσκω κάτι αεροπορικά απευθείας απο Αθήνα πολύ οικονομικά Πήγαινε-έλα.. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα...Στο θέμα ξένης γλώσσας πως θα συννενοηθώ και πως θα γυρίσω στο Παρίσι σε αυτά που θέλω να επισκεφθώ...Φοβάμαι μην χαθώ..
Την βοηθεια σας, σας παρακαλώ πολύ...!!!!!!!!!!!!