Ποια ιστορία;στα χρονια της κρισης στην ελλαδα θα μαζεψεις ικανοποιητικο ποσο?δεν ξερω ποιος ειναι ευσεβης ποθος το να πας κινα ή το να μαζεψεις ικανοποιητικο ποσο;
ενας φιλος ο Παναγιωτης εγραψε μια υπεροχη ιστορια οταν εγκλιματιστεις ψαξτην να δεις οτι μπορει κανεις να ταξιδεψει low budget
Χαχαχα! Οκ θα την διαβάσω!στα χρονια της κρισης στην ελλαδα θα μαζεψεις ικανοποιητικο ποσο?δεν ξερω ποιος ειναι ευσεβης ποθος το να πας κινα ή το να μαζεψεις ικανοποιητικο ποσο;
ενας φιλος ο Παναγιωτης εγραψε μια υπεροχη ιστορια οταν εγκλιματιστεις ψαξτην να δεις οτι μπορει κανεις να ταξιδεψει low budget
Εντάξει φοβερός! Εκεί που λέει "αφού είδα κι απόειδα να πείσω φίλους, γνωστούς μέχρι και λιγότερο γνωστούς, έσφιξα τα δόντια"... Εντάξει ταυτίζομαι απόλυτα, πόσο οικείο μου φάνηκεhttp://www.travelstories.gr/community/threads/solo-στην-Κίνα-πασχαλιάτικα-Γίνεται.55016/
δεν την τελειωσε για να μας κρατα σε αγωνια ο ατιμος ο @panius
Χαχα και γω τα ιδια περναω!Και ειμαι και ταξιδιαρης!Εντάξει φοβερός! Εκεί που λέει "αφού είδα κι απόειδα να πείσω φίλους, γνωστούς μέχρι και λιγότερο γνωστούς, έσφιξα τα δόντια"... Εντάξει ταυτίζομαι απόλυτα, πόσο οικείο μου φάνηκε
Μη διστάζεις καθόλου! Κλείσε εισιτήρια στην πρώτη ευκαιρία που θα βγει και πήγαινε! Και δεν θα βαρεθείς καθόλου, στο εγγυώμαι! Στο Αμβούργο που πήγες, αφού βαρέθηκες απλά, πάλι καλά. Θα μπορούσες να είχες κόψει και φλέβες. Για μένα προσωπικά οι πιο μονότονες, μουντές, flat, ολόιδιες πόλεις σε όλη την Ευρώπη είναι οι γερμανικές. Απαπαπα!Λες ε? Πραγματικά είμαι πολύ κοντά στο να το κάνω. Αλλά διστάζω κάπως.
Οσονούπω, οσονούπω!δεν την τελειωσε για να μας κρατα σε αγωνια ο ατιμος ο @panius
Φέτος είχα τήν ευκαιρία να πάω 1 εβδομάδα λονδίνο πού είναι από ταγαπημένα μου ταξίδια,και μετά πήγα βερολίνο 1 βδομάδα πού με φιλοξένησε ένας καλος μου φίλος,με έλεγε όταν ήμουν λονδίνο όταν έρθεις εδώ μή μου αρχίσεις τις συγκρίσεις ότι δε σαρέσει κτλ!!!Τελικά ναι,την έκανα τη σύγκριση και πέρα από κάποιους εμπορικούς δρόμους πού μάρεσαν και κάποια εμπορικά κέντρα,δε τρελλάθηκα,πολυ μεθυσμένοι στα μετρό και τα τράμ,φτώχια,και μουντίλα!!Ανεβήκαμε αμβούργο για 2 μέρες,βαρετό δε το λές,εχεί καλό φαί,το απίστευτο ζωντανό μουσείο μινιατούρας,τη πονηρή ριπερμπάν,είναι ωραίο λιμάνι,και αρχιτεκτονικά ήταν ενδιαφέρον,καί αλλα αξιοθέατα,αλλα για λίγο.Μη διστάζεις καθόλου! Κλείσε εισιτήρια στην πρώτη ευκαιρία που θα βγει και πήγαινε! Και δεν θα βαρεθείς καθόλου, στο εγγυώμαι! Στο Αμβούργο που πήγες, αφού βαρέθηκες απλά, πάλι καλά. Θα μπορούσες να είχες κόψει και φλέβες. Για μένα προσωπικά οι πιο μονότονες, μουντές, flat, ολόιδιες πόλεις σε όλη την Ευρώπη είναι οι γερμανικές. Απαπαπα!
Οσονούπω, οσονούπω!
Ενταξει δεν ειναι και σαν τον λαγκαδα αλλα κατι λεει και το Βερολινακι
Ενταξει δεν ειναι και σαν τον λαγκαδα αλλα κατι λεει και το Βερολινακι[/QU
Δέν είπα ότι δεν με άρεσε,αλλά σάν πρωτεύουσα δέν μέ εντυπωσίασε!Ενταξει δεν ειναι και σαν τον λαγκαδα αλλα κατι λεει και το Βερολινακι
Το να μην σου αρέσει, το καταλαβαίνω και είναι φυσικά απολύτως σεβαστό. Μου λες σε παρακαλώ την φτώχεια που την είδες?πέρα από κάποιους εμπορικούς δρόμους πού μάρεσαν και κάποια εμπορικά κέντρα,δε τρελλάθηκα,πολυ μεθυσμένοι στα μετρό και τα τράμ,φτώχια,και μουντίλα!!