Sokratis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Puerto Rafti
Αν ειναι να μην πληρωσει δεν θα βρει μονο μια...Καλοκαιράκι είναι, μέχρι τον Αύγουστο θα βρεις μια κοπέλα! Και, πίστεψέ με, θα τρελαθεί με πρόταση για ταξίδι!
Αν ειναι να μην πληρωσει δεν θα βρει μονο μια...Καλοκαιράκι είναι, μέχρι τον Αύγουστο θα βρεις μια κοπέλα! Και, πίστεψέ με, θα τρελαθεί με πρόταση για ταξίδι!
στους κολλητους μου κανω ευκολιες οχι σε ολουςΑυτοανακηρυσσομαι φιλος σου. Πότε φεύγουμε?
Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. Λίγα τα ψωμιά του αμόρε σου, αν εννοείς το name taxidiara :roll:.Εγώ πάλι θέλω να πάω μόνη διακοπές τον Αύγουστο εξωτερικό (για πρώτη φορά) αλλά έχω άλλο πρόβλημα! Χρόνο και χρήμα δόξα τω θεω έχω, αλλά έχω κι ένα αμόρε που με απειλεί ότι θα φαρμακωθεί αν τολμήσω να ξεμυτίσω έστω και σε μια πόλη που έχει ήδη επισκεφθεί κι αυτός!!
Δηλαδή ήμαρτον, να μείνω να βράσω στην Αθήνα επειδή αυτός σκάει από τη ζήλια που δεν μπορεί να έρθει μαζί επειδή δε θάχει άδεια? Ακόμα και στην Ελλάδα που σκέφτομαι να πάω εναλλακτικά, με λοξοκοιτάει
Ουφ τα είπα και ξεθύμανα! Φίλε τράβα όσο είσαι ελεύθερο πουλί γιατί μετά δε σε κόβω και να θες..
Α δε θελω τετοια εγω τον ειδα πρωτη!!tripakias said:Το θεμα μας δεν ειναι τι κανεις εσυ κι ο φιλος σου αλλα το πως θα παμε ταξιδι με ολα πληρωμενα απο το φιλο εδω!!!
Ακριβως, θα τον χωρισω κ θα τα φτιαξω με τον φιλο απο πανω που πληρωνει!paefstra said:Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. Λίγα τα ψωμιά του αμόρε σου, αν εννοείς το name taxidiara :roll:.
ελπίζω ο φίλος σου να μην είναι γραμμένος στο φόρουμ..Ακριβως, θα τον χωρισω κ θα τα φτιαξω με τον φιλο απο πανω που πληρωνει!
Ας μην είμαστε τόσο σκληροί. Μπορείς ανάλογα με τον χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντά του να επινοήσεις :Ακριβως, θα τον χωρισω κ θα τα φτιαξω με τον φιλο απο πανω που πληρωνει!