Ταξίδι μόνη, 4 μήνες το χειμώνα! Που;!

maryland

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΥΛΑΝΔΗ
....Και μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα και πήγα μόνη 20 μέρες Ταιλάνδη τον Φεβρουάριο 2014....Αυτό ήταν. Πήραν τα μυαλά μου αέρα και δεν κρατιέμαι!!! Μιας και δεν δουλεύω Νοέμβρη-Μάρτιο και μιας και είμαι και ελεύθερη, νομίζω είναι οι ιδανικές συνθήκες να κάνω ένα από αυτά τα μακράς διαρκείας ταξίδια που οι ξένοι κάνουν για πλάκα...Τα ενδεχόμενα λοιπόν είναι: Α. Ταιλάνδη-Καμπότζη-Ινδονησία-Μαλαισία (ή αντί για τις δύο τελευταίες Λάος-Βιετνάμ) και Β. Κόστα Ρίκα-Παναμά- και άλλες δύο εκεί "τριγύρω" . Η ερώτηση μου αφορά κυρίως το οικονομικό κομμάτι. Ξέρω πόσο οικονομική είναι η Ταιλάνδη και απ΄ότι έμαθα στα ίδια κυμαίνονται και οι υπόλοιπες χώρες εκεί. Αλλά με την Κεντρική και Νότια Αμερική τι γίνεται; Είναι εξίσου οικονομικά ή θα ξεπαραδιαστώ τελείως; Υπάρχει κανείς που να έχει πάει και στις δύο περιοχές και να μπορεί να συγκρίνει; Γενικά, είμαι των χύμα διακοπών, καθόλου χλιδή, ως και σε hostel με 3€ την μέρα έμεινα :)

melissokomos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δέχομαι προτάσεις
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Λοιπόν δεν έχω πάει Κοστα Ρικα Παναμά αλλά σε άλλες χώρες τις Λατ. Αμερικής θα σου έλεγα οτι σαφώς φθηνότερα είναι στην Ινδοκίνα και θα σου πρότεινα να βάλεις μέσα το Βιετνάμ.

maryland

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΥΛΑΝΔΗ
Λοιπόν δεν έχω πάει Κοστα Ρικα Παναμά αλλά σε άλλες χώρες τις Λατ. Αμερικής θα σου έλεγα οτι σαφώς φθηνότερα είναι στην Ινδοκίνα και θα σου πρότεινα να βάλεις μέσα το Βιετνάμ.[/QU
Σ'ευχαριστώ! Για τι αναλογία μιλάμε περίπου; διπλάσια κόστη;
Πάντως όσους γνώρισα στην Ταιλάνδη όλοι πήγαιναν μετά Λάος και Βιετνάμ, οπότε ναι και το Βιετνάμ είναι πιθανός προορισμός!

Last edited by a moderator:

ggonholidays

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Εγώ θα σου εισηγηθω και Βιρμανία αφού είναι δίπλα. Δεν γνωρίζω όμως αν ενδείκνυται για μια γυναίκα μόνη. Δεν έχω πάει. Εύχομαι να μας πουν τα μέλη που πήγαν.

melissokomos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δέχομαι προτάσεις
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Σ'ευχαριστώ! Για τι αναλογία μιλάμε περίπου; διπλάσια κόστη;
Πάντως όσους γνώρισα στην Ταιλάνδη όλοι πήγαιναν μετά Λάος και Βιετνάμ, οπότε ναι και το Βιετνάμ είναι πιθανός προορισμός!
Δεν ξέρω ακριβώς αν το κόστος θα είναι διπλάσιο αλλά σίγουρα θα είναι πολύ πιο ακριβά .Κατ΄'αρχην ψάξε τα αεροπορικά για να πάρεις μια γεύση. Τώρα μιας και μιλάς για τόσο μεγάλη περίοδο (4 μήνες ) ίσως και να είναι διπλάσιο αλλά και πάλι σκέψεις χωρίς στοιχεία.Πάντως έχω την εντύπωση οτι 4 μήνες σε πρώτη φάση είναι μεγάλο διάστημα,ίσως σε κουράσει .Πάντως το Βιετνάμ είναι εύκολος προορισμός και σε διευκολύνει που κινείσαι επάνω σ'ενα οδικό άξωνα.

Εγώ θα σου εισηγηθω και Βιρμανία αφού είναι δίπλα. Δεν γνωρίζω όμως αν ενδείκνυται για μια γυναίκα μόνη. Δεν έχω πάει. Εύχομαι να μας πουν τα μέλη που πήγαν.
Πριν απο λίγους μήνες γύρισα απο Βιρμανία και έχω ανάρτηση φωτογραφίες απο την περιοχή.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.741
Μέλη
39.477
Νεότερο μέλος
Ann-Mar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom