μπορει καποιος να μου πει αν ξερει τι γινεται με ryanair? τι εγγραφα χρειαζεται ενα μωρκαι για πτησεις εσωτερικου ? τωρα το συνειδητοποιησα και πεταω την αλλη εβδομαδα.!!Τελικα κανεις δεν ξερει?..τι γίνετε με ryanair?...
μπορει καποιος να μου πει αν ξερει τι γινεται με ryanair? τι εγγραφα χρειαζεται ενα μωρκαι για πτησεις εσωτερικου ? τωρα το συνειδητοποιησα και πεταω την αλλη εβδομαδα.!!Τελικα κανεις δεν ξερει?..τι γίνετε με ryanair?...
Καταρχήν μην στέλνεις το ίδιο μήνυμα σε πολλά θέματα: δημιουργείται σύγχυση και σε αυτούς που θέλουν να σου απαντήσουν. Δεύτερον, διάβασε εδώμπορει καποιος να μου πει αν ξερει τι γινεται με ryanair? τι εγγραφα χρειαζεται ενα μωρκαι για πτησεις εσωτερικου ? τωρα το συνειδητοποιησα και πεταω την αλλη εβδομαδα.!!
σε ευχαριστω για την παρατηρηση, εχεις δικιο δεν το σκεφτηκα. ..Καταρχήν μην στέλνεις το ίδιο μήνυμα σε πολλά θέματα: δημιουργείται σύγχυση και σε αυτούς που θέλουν να σου απαντήσουν. Δεύτερον, διάβασε εδώ
http://www.travelstories.gr/community/threads/Ερωτήσεις-για-ryanair-v-2.49380/page-7#post-541948
και τρίτον για να είσαι σίγουρη πάρε και ένα τηλέφωνο την εταιρία.
Εμας τελικα, για ενα μωρακι 7 μηνων η Ryan χρειαστηκε απλα το βιβλιαριο υγειας. Δεν ειχε πανω φωτογραφια οποτε αυτο που μου ζητησαν πριν την επιβιβαση ηταν να συμπληρωσω απλα μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ οτι "ταξιδευει με βιβλιαριο υγειας το οποιο δεν εχει φωτογραφια" . Ηταν απλα τελικα. καλα ταξιδια σε ολους!Ελπίζω να μην είχες πρόβλημα στην πτήση σου! Ναι, η ryan θέλει διαβατήριο για μωρό σε πτήσεις εσωτερικού. Ταξίδεψα αρχές Ιουνίου.
Το λογικό είναι να γράψεις ό,τι θα γράφει το διαβατήριο.αν δεν γραψω ομως το ονομα τελικα, τι μπορω να γραψω στην θεση του ονοματος και επιθετου????
αρα πρεπει πρωτα να περασω απο την αστυνομια για το διαβατηριο και μετα να κοψω τα εισητηρια.....Το λογικό είναι να γράψεις ό,τι θα γράφει το διαβατήριο.
Φυσικά.αρα πρεπει πρωτα να περασω απο την αστυνομια για το διαβατηριο και μετα να κοψω τα εισητηρια.....
Χρειαζεται σιγουρα διαβατηριοΠραγματικά η Ryanair δεν παίζεται! Τους ρώτησα αν χρειάζεται κάποιο έγγραφο για το μωρό διότι δεν γνώριζα και θεωρούσα είναι ότι είναι οι αρμόδιοι να μου πουν. Στην πρώτη συνομιλία μου απάντησαν όχι, αλλά επειδή με έτρωγε ξανά ρώτησα σε δεύτερη επικοινωνία και απάντησαν ναι.