Γενικά λόγω των σχετικά λίγων ημερών θα έτεινα περισσότερο προς Ντουμπάι. Εξαρτάται όμως και από την εποχή που σκέφτεστε να πάτε. Για παράδειγμα εάν σκέφτεστε να πάτε μεταξύ Μαιου-Σεπτεμβρίου θα σας έλεγα πως το Ντουμπάι είναι μάλλον σχεδόν απαγορευτικό λόγω ζέστης. Εγώ είχα πάει τέλη Μαρτίου και πέρασα πραγματικά υπέροχα. Φίλοι που έκαναν το λάθος να πάνε Αύγουστο (σε συνδυασμό με Μαλδίβες ευτυχώς) μου είπαν πως το τριήμερο που ήταν στο Ντουμπάι, ήταν συνέχεια μέσα στο resort (από το air-condition στην πισίνα και τούμπαλιν) γιατί δεν μπορούσαν στην κυριολεξία να κυκλοφορήσουν με τους 52 βαθμούς που είχε το μεσημέρι. Με άλλα λόγια δεν είδαν σχεδόν τίποτα. Επιπλέον οι 7 ημέρες μόνο για το Ντουμπάι μου ακούγονται κάπως πολλές. Εάν καταλήξετε προς τα εκεί, καλύτερα συνδυάστε το και με Αμπου Ντάμπυ ή -ακόμα καλύτερα- Ομάν (όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω).καλησπέρα σε όλους!ειμαι καινούργιο μέλος και χαίρομαι πολύ γιαυτο! θελουμε με τον άντρα μου να κανονίσουμε ταξίδι μέλιτος και είμαστε μεταξύ δυο προορισμών:Κουβα η Ντουμπάϊ;;;;θα ήθελα τη γνώμη σας!Να τονίσω ότι έχουμε διαθέσιμες μέρες 7 για το ταξίδι..
Πιστεύω ότι μπορούν να συνδυαστούν από την άποψη ότι έχουν αεροπορική σύνδεση (απ΄όσο ξέρω τουλάχιστον),απλά επειδή είναι τεράστια νησιά και με μεγάλες αποστάσεις, είναι πολύ λίγο από μια εβδομάδα στο καθένα. Καλύτερα να ξοδέψεις και τις δύο εβδομάδες σου σε ένα από τα δύο και να το δεις όπως πρέπει παρά να κάνεις τροχάδην πασάλειμμα. Γνώμη μουΠιστεύετε ότι θα μπορούσε να συνδυαστεί εύκολα Κουβα- Αγ. Δομίνικο..
Νομίζω ότι η απόφαση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις μέρες που έχετε στη διάθεσή σας. Αν είναι πάνω από 5-6 είναι πολλές για Μαλδίβες...ειμαι αναμεσα μαλδιβες και ταυλανδη..
Εχουμε μερες λογω της δουλειας του αντρα μου που ειναι καπετανιος οταν ερχεται εχουμε στη διαθεση μας 4-5 μηνες απλα τωρα ειναι και το παιδι και δεν θα ειναι τοσο ανεμελα οπως αλλες χρονιες.. μου το αφησε πανω μου και δεν θελω να τον απογοητευσω γιατι αυτο το ταξιδι το περιμενουμε με πολυ ανυπομονησια και ειναι και τα λεφτα μη χαλασουμε τοσα λεφτα και δεν αξιζει.. ως τον νοεμβρη πιστευω να εχουμε καταληξει για να τα κλεισουμε και νωριτερα ..Νομίζω ότι η απόφαση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις μέρες που έχετε στη διάθεσή σας. Αν είναι πάνω από 5-6 είναι πολλές για Μαλδίβες.
Το άτομο υποθέτω ότι εννοείς...λίγα μου φαίνονται.Απο λεφτά πόσα θα μας στοιχίσει ? Υπολογίζω στο περίπου 3000 εισητήρια + ξενοδ. και άλλα ~1000 για να περάσουμε. Είναι λογικά ποσά ?