Kostass
Member
Στις 05 Αυγούστου το είχα ψάξει διεξοδικά, και αναφορικά με το αεροπορικό ταξίδι επιτρεπόταν η είσοδος (χωρίς καραντίνα) μόνο σε εμβολιασμένους ευρωπαίους πολίτες που επιδείκνυαν το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά σε καμιά άλλη περίπτωση (ούτε με αρνητικό PCR, ούτε βεβαίωση νόσησης). Έχω την εντύπωση ότι αυτό άλλαξε μόλις λίγες ημέρες πριν και πλέον επιτρέπεται το αεροπορικό ταξίδι και με αρνητικό PCR ή βεβαίωση νόσησης. Ψάξτο καλύτερα, δες και τις πληροφορίες της Aegean.
Ταξιδιωτικές οδηγίες | Επίσημη ιστοσελίδα Aegean | Αεροπορικά σε Ελλάδα & εξωτερικό
τα διάβασα αυτά. Στο site της Aegean γράφει ομως συνοπτικές πληροφορίες Ενώ στο επίσημο Ουγγρικο λέει τα πάντα. Η ενημέρωση πάντως της Aegean εννοείται πως παρέχεται από τα επίσημα ουγγρικά site της κυβέρνησης. Οπότε για να είμαστε σίγουροι ας κοιτάμε καλύτερα τα δεύτερα. Εγώ δεν πρόκεται να ταξιδέψω Ουγγαρία και επίσης δεν είπα κάπου ότι δεν επιτρέπονται τα αεροπορικά ταξίδια. Επιτρέπεται η είσοδος στην χώρα αν είσαι εμβολιασμένος ή τεσταρισμενος κτλ,κτλ Μόνο όπως λέει αν έχεις κάποιο ουσιώδη σκοπό και αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο τουρισμός ΔΕΝ είναι ένας από αυτούς. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι διαφορετικό απλώς από αυτό που διαβάζω αυτό καταλαβαίνω.Παρακάτω αναγράφει λέει και άλλες πληροφορίες η ιστοσελίδα που παραθέτεις:
Είσοδος στη χώρα αυτή με το πιστοποιητικό ψηφιακής COVID της ΕΕ
Το ενωσιακό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID είναι ισοδύναμο με το πιστοποιητικό ασυλίας που αναγνωρίζεται από την Ουγγαρία. Τα πρόσωπα που προσκομίζουν το ενωσιακό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID μπορούν να εισέλθουν στην Ουγγαρία χωρίς περιορισμούς.
Last edited: