paefstra
Member
Νομιζα οτι ειναι γνωστο πως η Ευρωπη ειναι πορτοκαλι για την Αγγλια και επιτρεπει την επιστροφη με καραντινα στο σπιτι τους. Ως τις 19 Ιουλη αλλα σιγα μην αρουν την καραντινα μετα.
Μα λέει ότι η καραντινα είναι για τους μη εμβολιασμενους όχι για όλους....Εδω η Πορτογαλια αρχισε τα μετρα στη Λισαβονα για ολους λες να διαλεξουν να εξαιρεσουν τους Ελληνες?
Δεν τον βλεπω καλα τον Αυγουστο.
Καποιοι ταξιδευουμε με μη εμβολιασμενους ανηλικους.Μα λέει ότι η καραντινα είναι για τους μη εμβολιασμενους όχι για όλους....
Δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε εσάς...σχολίασα το ποιοί μπαίνουν σε καραντίνα....Καποιοι ταξιδευουμε με μη εμβολιασμενους ανηλικους.
Και εγώ μαζί σου!!!Αύριο παίρνω τη δεύτερη δόση μου και ανοίγω πανιά για Μάλτα τον Αύγουστο!!!Ελπίζω να τα καταφέρουμε για εκεί,αλλά και να μην μας κάτσει, τα last minute να είναι καλαΕγώ θέλω να είμαι πιο αισιόδοξη, τουλάχιστον για τη Μάλτα... Εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον σημερινό άρθρο από online εφημερίδα της Μάλτας για άρση περιορισμών (μάσκες, λειτουργία εστιατορίων κλπ) Face-masks off... July sees more COVID-19 restrictions lifted
Κ αν δε πάω Μάλτα, κάπου αλλού θα βρω να πάω... Α όλα κ όλα δεν έβαλα εγώ το τσιπάκι για να μη πάω πουθενά! Τώρα είμαι βιονική δε με πιάνει τίποτα πφφφ (ίσως λίγο η μετάλλαξη αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες..)
Καλά δεν έγινε πιο εύκολο με το green pass??? Τι 12?????