Όχι, μόνο σε εργαστήρια, κλινικές, κλπ.παίζουν pcr και σε φαρμακεία
Καλημερα
Έχουμε κανένα link;όσοι έχουν εμβολιαστεί δεν χρειάζονται πια τεστ, και ισχύει εκτός από Ισπανία για Πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Ταξιδιωτικές οδηγίες | Επίσημη ιστοσελίδα Aegean | Αεροπορικά σε Ελλάδα & εξωτερικόΈχουμε κανένα link;
Πλεον δεν εχει κανενα νοημα να βλεπετε τα κρουσματα. Δειτε μεσο αριθμο θανατων ανα εβδομαδα ή πληροτητα σε ΜΕΘ. Για παραδειγμα στην Αγγλια (και σε αλλες χωρες πχ Χιλη, Ισραηλ ακομη και στην Πορτογαλια με το χαμο που ακουγεται τις τελευταιες μερες), με αυξητικη ταση στα κρουσματα δεν υπαρχει καμια ταση στους θανατους (προφανως λογω των εμβολιων). Αν εισαι εμβολιασμενος μια χαρα ειναι η κατασταση στην Ισπανια και παντου στην Ευρωπη με τα στοιχεια που δινονται. Εμεις πιθανον θα ειμαστε Βορεια Ισπανια τελος Ιουλη και δε σκοπευω να το αλλαξω με τα επιδημιολογικα δεδομενα της χωραςΚαλημέρα σας
Άσχημα τα νέα από Ισπανία.
Η καταλονια μόνο κάθε μέρα έχει πάνω από 5000 κρούσματα.Βλέποντας τις κάμερες της πόλης Βαρκελώνης παρατηρώ με εξαίρεση τις παραλίες της ότι δεν κυκλοφορεί πολύς κόσμος.Δεν πρεπει να έχει τουρισμό όπως όλα δείχνουν .
Έχω κλείσει για αυγουστο αλλά για ακόμα μια χρονιά μάλλον θα το ακυρώσω
Μήπως έχει κάποιος καλύτερη εικόνα από εκεί?
Μήπως έχει πάει κάποιος αυτές τις μέρες να μου πει την γνώμη του?
Σας ευχαριστώ πολυ
Aπο την παρασκευή έχουν κάθε μέρα από 5000 κρούσματα.(https://www.catalannews.com/covid-1...onia-daily-figures-explained-in-graphs).Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μεταφραστούν σε νοσηλεία η θανάτους.Εγώ είμαι εμβολιασμένος αλλά όχι η γυναίκα μου και φοβόμαστε μήπως το rapid test της επιστροφής να την δείξει θετική και δεν μας αφήσουν να ταξιδέψουμε για ελλαδα.Πλεον δεν εχει κανενα νοημα να βλεπετε τα κρουσματα. Δειτε μεσο αριθμο θανατων ανα εβδομαδα ή πληροτητα σε ΜΕΘ. Για παραδειγμα στην Αγγλια (και σε αλλες χωρες πχ Χιλη, Ισραηλ ακομη και στην Πορτογαλια με το χαμο που ακουγεται τις τελευταιες μερες), με αυξητικη ταση στα κρουσματα δεν υπαρχει καμια ταση στους θανατους (προφανως λογω των εμβολιων). Αν εισαι εμβολιασμενος μια χαρα ειναι η κατασταση στην Ισπανια και παντου στην Ευρωπη με τα στοιχεια που δινονται. Εμεις πιθανον θα ειμαστε Βορεια Ισπανια τελος Ιουλη και δε σκοπευω να το αλλαξω με τα επιδημιολογικα δεδομενα της χωρας
Γι αυτο σας ανεφερα αλλες χωρες που εχουν πολλες μερες με αυξητικη ταση.Aπο την παρασκευή έχουν κάθε μέρα από 5000 κρούσματα.(https://www.catalannews.com/covid-1...onia-daily-figures-explained-in-graphs).Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μεταφραστούν σε νοσηλεία η θανάτους.Εγώ είμαι εμβολιασμένος αλλά όχι η γυναίκα μου και φοβόμαστε μήπως το rapid test της επιστροφής να την δείξει θετική και δεν μας αφήσουν να ταξιδέψουμε για ελλαδα.
Να πάει να εμβολιαστεί και να πάψει να φοβάται. Έχουν ανοίξει όλες οι ηλικίες στην Ελλάδα. Αλλιώς σπίτι και από του χρόνου.είμαι εμβολιασμένος αλλά όχι η γυναίκα μου και φοβόμαστε