Φαντάζομαι χρειάζεται φωτοαντίγραφο του συμβολαίου της ασφάλισης, από το οποίο να προκύπτει ότι καλύπτονται περιστατικά σχετιζόμενα με covid19, και όχι απλώς ένας αριθμός.Ωραία και χρείαζεται μόνο ο αριθμός συμβολαίου σωστα;
Φαντάζομαι χρειάζεται φωτοαντίγραφο του συμβολαίου της ασφάλισης, από το οποίο να προκύπτει ότι καλύπτονται περιστατικά σχετιζόμενα με covid19, και όχι απλώς ένας αριθμός.Ωραία και χρείαζεται μόνο ο αριθμός συμβολαίου σωστα;
Άγιος Γεώργιος Μάταμπα, και ζήτα τον παπά ΑνδρέαΜολις επικοινωνησα με την πρεσβεια της Ιορδανιας στην Αθηνα και επιβεβαιωσαν οτι χρειαζεται να κανουμε pcr test αν και ειμαστε πληρως εμβολιασμενοι. Αυτο για οποιον ενδιαφερεται. Σκεφτομαστε να παμε Ιανουαριο για 1 εβδομαδα μεσω Ακαμπας με την γνωστη φθηνη αεροπορικη...
α) Ναι (αν και η Royal Jordanian δεν το αναφέρει για Άκαμπα, αλλά μάλλον δεν έχει ενημερωθεί η ιστοσελίδα της. Κάθε άλλη πηγή λέει ότι απαιτείται). Και κάνεις νέο PCR κατά την άφιξη, το οποίο χρεώνεσαι.Καλησπέρα σας και πάλι ! Επειδή δυσκολεύομαι αρκετά να καταλάβω το τι δικαιολογητικά χρειάζονται για την άφιξη μου στην Άκαμπα και την παραμονή μου 3 ημέρες εκεί, παρακαλώ όποιος γνωρίζει να με ενημερώσει σχετικά με :
α) Χρειάζομαι να δείξω αρνητικό pcr test εκεί παρόλο που είμαι εμβολιασμένος ;
β) Χρειάζομαι να κλείσω health/travel incurance και αν ναι από που ;
γ) Χρειάζομαι να κάνω ξανά pcr test για την επιστροφή μου στην Ελλάδα ;
Ξέρω ότι αλλάζουν γενικά τα δεδομένα αλλά πιστεύω σε ένα μήνα από τώρα θα ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια. Ευχαριστώ.
Με κατατόπισες πλήρως ! Καλή συνέχεια !α) Ναι (αν και η Royal Jordanian δεν το αναφέρει για Άκαμπα, αλλά μάλλον δεν έχει ενημερωθεί η ιστοσελίδα της. Κάθε άλλη πηγή λέει ότι απαιτείται). Και κάνεις νέο PCR κατά την άφιξη, το οποίο χρεώνεσαι.
β) Ναι, οποιαδήποτε ασφάλεια καλύπτει νόσηση από covid19, όχι απλή.
γ) Ναι, η Ιορδανία δεν είναι μια από τις 33 χώρες εκτός ΕΕ απ' όπου εισέρχεσαι μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, θέλει PCR 72 ωρών ή rapid 24 ωρών.
Αυτό το τιπ μας το είχε δώσει κι εμάς ένας ντόπιος όταν ήμασταν Ιορδανία και το εφαρμοσαμε. Ακόμα τον ευγνωμονούμε...πολύ καλή επιλογή το να πάμε με ταξί στη "πίσω" είσοδο του αρχαιολογικού χώρου προκειμένου να περπατηθεί η Πέτρα μια φορά και όχι κυκλικά και είδαμε και πολύ ωραία και άδεια μονοπάτια που δύσκολα θα πάει κάποιος που έχει μπει από την κέντρικη είσοδο.