fotast
Member
Ναι είσαι εντάξει.Εγώ κάνει τις τρεις δόσεις..η τελευταία ήταν πριν ένα χρόνο.. λογικά είμαι οκ?
Ναι είσαι εντάξει.Εγώ κάνει τις τρεις δόσεις..η τελευταία ήταν πριν ένα χρόνο.. λογικά είμαι οκ?
Ευχαριστώ πολύ!!Ναι είσαι εντάξει.
Δε το σκάναραν κάπου, τουλάχιστον σε μένα, μόνο κατά την έκδοση των καρτών επιβίβασης ζητήθηκε.όταν σκανάρω το ευρωπαικό πιστοποιητικό εμβολιασμού μέσω της εφαρμογής, μου γράφει οτί είναι άκυρο επειδή έχω κάνει μόνο τα 2 εμβόλια και όχι το booster λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα ή έχουν άλλο τρόπο που κάνουν έλεγχο?ευχαριστώ
τους ενδιαφέρει να φαίνονται 2 δόσεις, δεν σκανάρουνπιθανόν μόνο να το διαβάζουν.....
Μακάρι!!Ο παππούς αντιστέκεται, η Γερουσία παρ΄όλα αυτά ψήφισε υπέρ της κατάργησης των μέτρων για την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID για ταξίδια στην Αμερική. Όπως πάνε τα πράγματα 11 Μαϊου θα επιτραπεί η κανονική είσοδος στις ΗΠΑ χωρίς να χρειάζεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Senate votes to end Covid-19 emergency, 3 years after initial declaration | CNN Politics
Αυτό που έχει αλλάξει από 12 Μαΐου, είναι ότι δεν απαιτείται πλέον πιστοποιητικό εμβολιασμού γιαΚαλημέρα παιδιά ! Τελικά υπάρχει κάποιο νεότερο σχετικά με τον εμβολιασμό και είσοδο στις ΗΠΑ μια που η πανδημία <<τελείωσε>>;Χρειάζεται συμπλήρωση εγγράφων όπως πιο παλιά εντός Ευρώπης τύπου PLF? Ευχαριστώ πολύ!