Ακριβώς έτσι. Εμείς θα ταξιδέψουμε Απρίλιο,ο σύζυγος έχει κάνει δεύτερη δόση 1,5 χρόνο πίσω. Στην θα κάνω 2η δόση τώρα ώστε να ταξιδέψω. Αρκεί να έχεις δυο δόσεις, δεν τους ενδιαφέρει το πότεΑρα συμπερασμα οτι αν εχει κανει καποιος 2 δοσεις οποιαδηποτε στιγμη και χωρις αναμνηστικη μπορει να παει Η.Π.Α
Από αυτό το πρόσφατο άρθρο When will U.S. allow unvaccinated tourists? Check the latest exceptionsΈχει ιδέα κανεις μέχρι πότε είναι αυτά τα μέτρα;;;; Άσχετα ότι μπορεί να πάρουν παράταση… κάτι μου είπα για 31/12/2022 αλλά δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει!
Χαχαχαχα σου χαρίζω τις δόσεις μου !! Και να με πλήρωναν δεν...μπορείτε ακόμα να εμβολιαστείτε. και να χαρείτε ένα τέτοιο ταξίδι.
εκτός και αν έχετε κάποιο ειδικό πρόβλημα.
σιγα μην υποκιψουμε στο εμβολιο μονο και μονο για να παμε ταξιδι! Και εγω θα ηθελα να παω στο μαιαμι μια βολτα καθως εχω φιλους, αλλα αυτος ο εκβιασμος δεν θα τους περασει!μπορείτε ακόμα να εμβολιαστείτε. και να χαρείτε ένα τέτοιο ταξίδι.
εκτός και αν έχετε κάποιο ειδικό πρόβλημα.
κάποια στιγμή θα οιποκειπσετε.σιγα μην υποκιψουμε στο εμβολιο μονο και μονο για να παμε ταξιδι! Και εγω θα ηθελα να παω στο μαιαμι μια βολτα καθως εχω φιλους, αλλα αυτος ο εκβιασμος δεν θα τους περασει!