δεν μπαίνεις στις ΗΠΑ αν δεν είσαι πλήρως εμβολιασμένος.Καλημέρα σε όλους
Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην Αμερική γενικά υπάρχει κάποιος περιορισμός ακόμα για μη εμβολιασμενους . Προσπαθω να βγάλω ακρη με αναζητήσεις στο Ίντερνετ αλλά δεν έχω κάποια ξεκάθαρη απάντηση .
Kαλημέρα. Το μήνυμά σου μεταφέρθηκε στο σχετικό θέμα.Καλημέρα σε όλους
Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην Αμερική γενικά υπάρχει κάποιος περιορισμός ακόμα για μη εμβολιασμενους . Προσπαθω να βγάλω ακρη με αναζητήσεις στο Ίντερνετ αλλά δεν έχω κάποια ξεκάθαρη απάντηση .
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Τι κρίμα να μην μπορούν να πάνε μη εμβολιασμένοι Αμερική …δεν μπαίνεις στις ΗΠΑ αν δεν είσαι πλήρως εμβολιασμένος.
δες το εργαλείο σερπα στις τουρκικές αερογραμμές.
γίνετε έλεγχος από τις αεροπορικές για όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. αν δεν έχεις έστω και ένα δεν μπαίνεις στο αεροσκάφος.
https://www.turkishairlines.com/en-gr/announcements/coronavirus-outbreak/travel-restrictions/
κρίμα γιατί;Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση . Τι κρίμα να μην μπορούν να πάνε μη εμβολιασμένοι Αμερική …
Γιατί είμαι μη εμβολιασμενος και θα ήθελα παρά πολύ να πάω σε κάποια από τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής ! Τελικά εκεί που υπάρχει το άγαλμα της Ελευθεριας μάλλον δεν υπάρχει και τόση ελευθερία αφού δεν μου επιτρέπουν την είσοδο ..κρίμα γιατί;
επέλεξες ελεύθερα να μην εμβολιαστείς...Γιατί είμαι μη εμβολιασμενος και θα ήθελα παρά πολύ να πάω σε κάποια από τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής ! Τελικά εκεί που υπάρχει το άγαλμα της Ελευθεριας μάλλον δεν υπάρχει και τόση ελευθερία αφού δεν μου επιτρέπουν την είσοδο ..
Ε θα πας αν θες και μπορείς... Αν όχι φέτος του χρόνου, η αν οχι του χρόνου μετά.. Θα αλλάξουν τα πραγματα...Γιατί είμαι μη εμβολιασμενος και θα ήθελα παρά πολύ να πάω σε κάποια από τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής ! Τελικά εκεί που υπάρχει το άγαλμα της Ελευθεριας μάλλον δεν υπάρχει και τόση ελευθερία αφού δεν μου επιτρέπουν την είσοδο ..
μου περίσσεψαν δυο εισιτήρια με το τουριστικό τραμ. Κρίμα να μην μπορώ να στα χαρίσω.Ε θα πας αν θες και μπορείς... Αν όχι φέτος του χρόνου, η αν οχι του χρόνου μετά.. Θα αλλάξουν τα πραγματα...
Ευχαριστώ για τη σκέψη όπως και να έχειμου περίσσεψαν δυο εισιτήρια με το τουριστικό τραμ. Κρίμα να μην μπορώ να στα χαρίσω.
Να περιμένεις πάντως . Πολλά αλλάζουν στους επόμενους μήνεςΕυχαριστώ για τη σκέψη όπως και να έχει