Με rapid είσαι απολύτως καλυμμένος για την είσοδο. Καλό θα ήταν να είναι περασμένο στο gov και να το έχεις στην μορφή του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμου.Παιδιά πετάω Παρασκευή για Μάντσεστερ,με ραπιντ τεστ είμαι καλυμμένος για να μπω στη χώρα ; ( είμαι πλήρως εμβολιασμένος) .Ότι γλιτώσουμε σε λεφτά καλό είναι καθώς έχουμε το day 2 test μετά κι άλλο ένα του γυρισμού . Κι αν ναι, πρέπει να είναι στα αγγλικά ή μας κάνει να είναι περασμένο στο gov.gr ?
Έκανα το ραπιντ τεστ ,το χαρτί που μου έστειλαν είναι στα αγγλικά αλλά χωρίς QR code… το έχουν κοινοποιήσει και στο gov.Gr αλλά μου το βγάζει στα ελληνικά… μπορεί να έχω πρόβλημα πιστεύεις ;Με rapid είσαι απολύτως καλυμμένος για την είσοδο. Καλό θα ήταν να είναι περασμένο στο gov και να το έχεις στην μορφή του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού εμβολιασμου.
Στο αεροδρόμιο για το τσεκ ιν θα σου ζητήσουν rapid, plf, πιστοποιητικό εμβολιασμού και διαβατήριό.
Στο Gatwick που προσγειωθηκαμε εμείς περάσαμε στον ηλεκτρονικό έλεγχο διαβατηρίων και από και πέρα δεν μας έλεγξε κάποιος τα υπόλοιπα.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Μόνο κατά την διάρκεια του τσεκ ιν στην Ελλάδα το έλεγξαν σε εμάς οπότε ίσως και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά σε περίπτωση που σας ελέγξουν στο Μάντσεστερ δεν γνωρίζω αν θα το δέχονται.Έκανα το ραπιντ τεστ ,το χαρτί που μου έστειλαν είναι στα αγγλικά αλλά χωρίς QR code… το έχουν κοινοποιήσει και στο gov.Gr αλλά μου το βγάζει στα ελληνικά… μπορεί να έχω πρόβλημα πιστεύεις ;
Πόσες ώρες μεσολαβούν από 11/1 μέχρι 12/1;Θα μείνετε στο αεροδρόμιο;Δεν θα βγείτε έξω;Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το transit στο ΗΒ προτού κλείσω τα εισιτήρια. Σκέφτομαι να πετάξω για Λονδίνο στις 11/1 μέσω του αεροδρομίου Στανστεντ κι από εκεί στις 12/1 στο αεροδρόμιο Gatwick για Φινλανδία. Θεωρείται transit ή αναγκαστικά θα πρέπει να ακολουθήσω τη διαδικασία της καραντίνας; Σας ευχαριστώ πολύ.