kokoui
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινικη Αμερικη
Σχετικά με τος χθεσινές χαλαρώσεις στο ηνωμενο βασίλειο, γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται για να ταξιδέψω;;; Θα μπω σε καραντίνα ;;;
ναι θα μπείς σε καραντίναΣχετικά με τος χθεσινές χαλαρώσεις στο ηνωμενο βασίλειο, γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται για να ταξιδέψω;;; Θα μπω σε καραντίνα ;;;
Το υπουργείο υγείας (Κύπρο μένω) ξέρει να μου πει μόνο για την επιστροφή μου. Η πρεσβεία τους στη λευκωσια δεν κατάφερα να μιλήσω με κάποιον. Επόμενο βήμα θα ήταν να μιλήσω με κυπριακή πρεσβεία αλλά εφόσον μου τα είπες …ναι θα μπείς σε καραντίνα
τα έχω γράψει και ...σε άλλο θέμα το ξαναγράφω κι εδώ
η άρση της καραντίνας αφορα προς το παρόν ΜΟΝΟ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ πλήρως εμβολιασμένους που επιστρέφουν στην αγγλία και ακόμα και σε αυτούς με 2 pcr παρακαλώ...πριν την επιστροφή τους και μόλις πατήσουν το πόδι τους στην αγγλία....
για όοολους τους υπόλοιπους τουρίστες ΔΕΝ εχει ανακοινώσει ακόμα ΤΙΠΟΤΕ ,που σημαίνειι ισχύει το καθεστώς της καραντίνας μεχρι νεωτέρας...
τώρα το πότε είναι το ....νεωτέρας ...αν δεν κάνω λάθος είχαν πεί ότι ανά εικοσαήμερο αναθεωρούνται τα μέτρα...γενικώς ...δεν ξέρουμε τί ακριβως θα περιλαμβάνουν
φυσικά ψάξτο και μόνος σου αυτό που σου λέω,για επιβεβαίωση...
Κορωνοϊός - Βρετανία: Χωρίς καραντίνα από τις 19 Ιουλίου οι πλήρως εμβολιασμένοι που επιστρέφουν από ΕλλάδαΤο υπουργείο υγείας (Κύπρο μένω) ξέρει να μου πει μόνο για την επιστροφή μου. Η πρεσβεία τους στη λευκωσια δεν κατάφερα να μιλήσω με κάποιον. Επόμενο βήμα θα ήταν να μιλήσω με κυπριακή πρεσβεία αλλά εφόσον μου τα είπες …
Ευχαριστώ
Ελλάδα πορτοκαλί, Κύπρος κόκκινη άρα δεν νομίζω να αλλάζει κάτιΚορωνοϊός - Βρετανία: Χωρίς καραντίνα από τις 19 Ιουλίου οι πλήρως εμβολιασμένοι που επιστρέφουν από Ελλάδα
επειδή είσαι Κύπρο τι να σου πω..μήπως εσεις είσασταν στην πράσινη λίστα τους?και δεν είχαν βάλει καραντίνα??αυτά που είπα αφορούσαν τις πορτοκαλί χώρες οπου κατέτασσαν οι άγγλοι τις περισσότερες χώρες συμπεριλαμβανομένης και της ελλάδας
ψάξτο καλύτερα μέσω πρεσβείας για να σιγουρευτείς
αλλά με δύο τεστ ένα πριν την αναχώρηση και ένα μοριακό την δεύτερη μέρα μετά την άφιξη τους στην αγγλία....Και επισήμως από 2/8 η Βρεττανία δέχεται τους εμβολιασμένους χωρίς καραντίνα αν ξεκινούν από "πορτοκαλί" χώρες.
Χωρίς καραντίνα στη Βρετανία οι πλήρως εμβολιασμένοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί από τις 2 Αυγούστου