Lexuss
Member
μπραβο σας και πολυ ωραιο ταξιδι κανατε! το san francisco ειναι στα πλανα μου και μενα θελω να επισκευτω πολυ τις φυλακες του αλκατραζ!
Εγω σκεφτομαι να τα βαλω μαζι 4ν μαυρικιο και 7ν σευχελλες για τελη οκτ...αλλιως 10 μερες σευχελλες.οντως κ γω απο αυτα που εχω δει μεσα απο βιντεο οι σευχελλες ειναι ενα σκαλοπατι πιο πανω...αλλα λες αφου πας εκει κατω γιατι να μην δεις κ μαυρικιο...οπως κ ναχει θα σε ενοχλησω στο μελλον οσο αφορα τις εμπειριες σου απο το ταξιδι σου αυτο...Δεν έχω πάει Μαυρίκιο, αλλά κ γω μεταξύ αυτών των 2 ήμουν κ ένας φίλος μου μού είπε πως οι Σευχέλλες είναι καλύτερες, έψαξα κ στο ίντερνετ κ καταλήξαμε εκεί. Εξαρτάται βέβαια κ πόσες μέρες διαθέτεις. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως οι Σευχέλλες δε θα σε απογοητεύσουν...στο υπογράφω!!!
Ευχαριστουμε!!!!να πας ειναι ομορφη πολη...μπραβο σας και πολυ ωραιο ταξιδι κανατε! το san francisco ειναι στα πλανα μου και μενα θελω να επισκευτω πολυ τις φυλακες του αλκατραζ!
Ναι αμέ ο,τι θες! Μακάρι να μπορέσω να σε βοηθήσω! Απλώς με 7 διανυκτερεύσεις μην είστε συνέχεια στο τρέξιμο κ δεν το απολαύσετε... τεσπα όταν έρθει η στιγμή να αποφασίσετε τα ξαναλέμε!Εγω σκεφτομαι να τα βαλω μαζι 4ν μαυρικιο και 7ν σευχελλες για τελη οκτ...αλλιως 10 μερες σευχελλες.οντως κ γω απο αυτα που εχω δει μεσα απο βιντεο οι σευχελλες ειναι ενα σκαλοπατι πιο πανω...αλλα λες αφου πας εκει κατω γιατι να μην δεις κ μαυρικιο...οπως κ ναχει θα σε ενοχλησω στο μελλον οσο αφορα τις εμπειριες σου απο το ταξιδι σου αυτο...
Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια...ο γιος μας ειναι 2,5 χρονων κ τον εχουμε ηδη παρει 2 φορες σε κοντινα ταξιδια μας(κυπρο και κρητη)και τον σεπτεμβριο θα τον παρουμε κ στην ροδο....πιστευω οτι απο τα 5 με 6 θα τον περνουμε κανονικα μαζι μας και στα μακρινα...τωρα ειναι τα ζορια που αρχισε κ καταλαβαινει,μιλαει και δεν μπορουμε ευκολα να φυγουμε για μακρινα και να τον αφησουμε με την γιαγια κ τον παππου...3,4 μερες φευγεις...πανω απο 10 το σκεφτεσαι.....οσο για το λος αντζελες το σιγουρο ειναι οτι θα το επισκευπτω ξανα συντομα και με τον μικρο μαζι....¨)))Μπράβο ωραία ιστορία και τέλειες φωτογραφίες συγχαρητήρια! Να είστε καλά να κάνετε κι άλλα ταξίδια κ να ποστάρετε εδώ τις φωτογραφίες να βλέπουμε κι εμείς (κλαψ-τι μου θυμίσατε τώρα, ειδικά με το Λος Άντζελες)
Υ.Γ. Οφείλω να πω ότι είστε ωραίο ζευγάρι φτου φτου. Να κάνετε κ το γιο σας ταξιδιάρη!