bandit650
Member
Πότε αναλαμβάνει η καινούργια κυβέρνηση;
Τα αεροδρόμια πολύ δύσκολο να κλείσουν λόγω lockdown.Ποιά ετσιρεία είναι;Υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί πτήση την Δευτέρα απο Βόννη προς Αθήνα σε περίπτωση που μέσα στο ΣΒΚ γίνει lockdown στην Γερμανία; η πτήση είναι σχεδόν γεμάτη...
Ryanair! Αυτό με ανησυχεί πιο πολύ! Να είσαι στο εξωτερικο και να μην ξέρεις αν μπορεις να γυρίσειςΤα αεροδρόμια πολύ δύσκολο να κλείσουν λόγω lockdown.Ποιά ετσιρεία είναι;
Είναι μόνον 3 μέρες από την πτήση.Αν την ακυρώσει η εταιρεία θα πρέπει να αποζημιώσει πολλαπλά.Και πολύ δύσκολο να κλείσουν τα αεροδρόμια και να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις.Ryanair! Αυτό με ανησυχεί πιο πολύ! Να είσαι στο εξωτερικο και να μην ξέρεις αν μπορεις να γυρίσεις
Πρέπει να συνεδριάσει η καινούργια βουλή και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον υποψήφιο καγκελάριο και μετά αυτός θα σχηματίσει την κυβέρνηση.Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτή η διαδικασία δεν θα γίνει πριν το τέλος της άλλης εβδομάδοςΠότε αναλαμβάνει η καινούργια κυβέρνηση;
Μην ανησυχείς,η πτήση θα γίνει οπωσδήποτε,δεν θα γίνει lockdown μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και στην απίθανη περίπτωση που θα γίνει αυτό δεν αφορά τα ταξίδια προς το εξωτερικό όπως είπε ο @fotastΥπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί πτήση την Δευτέρα απο Βόννη προς Αθήνα σε περίπτωση που μέσα στο ΣΒΚ γίνει lockdown στην Γερμανία;
Για την νέα κυβέρνηση νομίζω, θα πρέπει να "περάσει" και απο τα μέλη των κομμάτων αν δεν κάνω λάθος, άρα θα καθυστερήσει περισσότερο. Σωστά; Ώστε να εγκρίνουν την συμφωνία.Πρέπει να συνεδριάσει η καινούργια βουλή και να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον υποψήφιο καγκελάριο και μετά αυτός θα σχηματίσει την κυβέρνηση.Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι αυτή η διαδικασία δεν θα γίνει πριν το τέλος της άλλης εβδομάδος
Μην ανησυχείς,η πτήση θα γίνει οπωσδήποτε,δεν θα γίνει lockdown μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και στην απίθανη περίπτωση που θα γίνει αυτό δεν αφορά τα ταξίδια προς το εξωτερικό όπως είπε ο @fotast
Οι Πράσινοι έχουν ήδη ανακοινώσει ποια στελέχη τους θα γίνουν υπουργοί,αναμένεται η ανακοίνωση και από τα άλλα κόμματαΓια την νέα κυβέρνηση νομίζω, θα πρέπει να "περάσει" και απο τα μέλη των κομμάτων αν δεν κάνω λάθος, άρα θα καθυστερήσει περισσότερο. Σωστά; Ώστε να εγκρίνουν την συμφωνία.