romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
μα στην ιστοσελίδα τους η easyjet ..άλλα υπόσχονταιΚαλημέρα σας, έκλεισα εισιτήρια στις 15/7/21 από Θεσσαλονίκη για Βερολίνο για τις 26/07/21. Θέλω να ταξιδεψω για επαγγελματικούς λόγους. Δυστυχώς στις 16/7/21 ανακοινώθηκε ότι η Ελλάδα μπαίνει στην επικινδυνη περιοχη λόγω covid και χρειάζεται 10 μερες καραντίνα. Μετα απο πολύ ταλαιπωρία και ψαξιμο εμαθα απο την πρεσβεια ότι η καραντινα μπορει να τελέιωσει νωρίτερα με νεο αρνητικο τεστ όμως οχι πριν τις 5 μερες. Αρα 5 μερες καραντινα. Ειμαι εμβολιασμένη και δεν εχω προβλημα, όμως οι δυο συνταξιδιώτες μου όχι. Ζητησα απο την easyjet να μου δωσουν voucher. ομως μου είπαν δε γινεται γιατι η πτηση θα γινει. Γνωρίζει καποιος κατι? Τι μπορω να κάνω?
Ευχαριστω πολύ
στη σελίδα covid-travel hub και μετά στο protection promise
λέει if your travel is impacted by a lockdown travel ban OR mandatory hotel quarantinee this summer...μπορείς(συνεχίζω μεταφράζοντας) είτε να μεταφέρεις το ταξίδι σου είτε να πάρεις VOUCHER AKOMA και εαν η πτήση γίνεται κανονικά,
το επικαλέσθηκες αυτο?
η μήπως παίζει ρόλο το ότι αναφέρουν καραντίνα σε ξενοδοχείο??ενω για σένα προβλέπεται "διαφορετική"καραντίνα εκεί που θα πάς?
παίζουν με τις λέξεις μου φαίνεται