Eftichia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκανη
- Ταξίδι-Όνειρο
- καραιβικη
Αν επεκταθεί το Lockdown και σε Βάδη-Βυρτεμβέργη να ξέρετε εγώ θα είμαι το κατσίκι (άλλαξα τη Βαυαρία...)
Δεν μπορεις να το ανεβασεις απο τωρα γιατι στο συστημα τους δεν φαινομαστε ακομα ως high risk area. Λογικα σημερα τα μεσανυχτα ή το αργοτερο αυριο τα μεσανυχτα θα εχει περαστει και τοτε θα σε αφηνει κανονικα να προχωρησεις τη διαδικασια της εγγραφης και του upload.Εγώ που ταξιδεύω σε 5 μέρες, να το ανεβάσω απο τώρα -με τα τωρινά δεδομένα- και ειμαι ΟΚ;
Ένα θα σου πω! Είχα κλείσει για Μπολόνια τον Μαϊο του 2020. Και απο τότε επιχείρηση τώρα το 1ο ταξίδι και επέλεξα Βαυαρία! Ο τίτλος μου ανήκει!Αν επεκταθεί το Lockdown και σε Βάδη-Βυρτεμβέργη να ξέρετε εγώ θα είμαι το κατσίκι (άλλαξα τη Βαυαρία...)
https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ...gebiete_aktuell_en.pdf?__blob=publicationFileΤελικά με την δήλωση απο risk area έβγαλε κανείς άκρη; Εμένα μετά απο 2 ημέρες συνεχίζει να μου λέει ό,τι δεν έρχομαι απο περιοχή υψηλού κινδύνου.
Digitale EinreiseanmeldungΟΚ τώρα μπορούμε να το συμπληρώσουμε. Να ρωτήσω πόσες ώρες πριν την αναχώρηση να το συμπληρώσω;
Αν έχεις το περιθώριο να ακυρώσεις την διαμονή και αργότερα,περίμενε 8-10 μέρες ακόμη.Καλημερα και από εμένα!
Έχω κλείσει για μοναχο 8-13 Δεκέμβρη και έχω απογοητευτεί από την κατάσταση εκει.
Λέτε να ακυρώσω η να το ρισκάρω και να περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή πως θα είναι η κατάσταση;;