argeitikon
New Member
Καλησπέρα, γύρισα πριν λίγες μέρες από Γαλλία, κανείς, πουθενά, δεν μας έλεγξε, ποτέ.... Αν αλλάξει κάτι, θα πρέπει να το δείτε εκείνες τις ημέρες... Να περάστε τέλεια!
Αύριο κατευθυνομαστε για Colmar ημερισια οδική εκδρομή με την φίλη μου με λεωφορείο από λίγο πιο ΝότιαΚαλησπέρα, γύρισα πριν λίγες μέρες από Γαλλία, κανείς, πουθενά, δεν μας έλεγξε, ποτέ.... Αν αλλάξει κάτι, θα πρέπει να το δείτε εκείνες τις ημέρες... Να περάστε τέλεια!
Θα της πρότεινα να κάτσει σπίτι και να μην πάει πουθενά. Πήγαινε εσύ μόνος σου. Αυτά έκανα κι εγώ όταν είχα κολλήσει σε ταξίδι και κατέληξα στο νοσοκομείο.Αύριο κατευθυνομαστε για Colmar ημερισια οδική εκδρομή με την φίλη μου με λεωφορείο από λίγο πιο Νότια
Η φίλη μου από εχθές είναι θετική σε self test με ελαφριά συμπτώματα και δεν έχω σκοπό να χάσω την εκδρομή μου στην Γαλλία για κανένα λόγο. Θα της ζητήσω να φορά μάσκα στο λεωφορείο σε όλη τη διάρκεια των 2,5 ωρών.
Γενικά πουθενά δεν ασχολούνται με το θέμα και ο καθένας πρέπει να τηρεί τις συνθήκες υγιεινής
Θα κάνω πρωινό τέστ και στους δύο και θα αποφασίσω....και στην Ελλάδα προ διετίας οποίος κολλούσε έμπαινε 14 μέρες σε απομόνωση....Θα της πρότεινα να κάτσει σπίτι και να μην πάει πουθενά. Πήγαινε εσύ μόνος σου. Αυτά έκανα κι εγώ όταν είχα κολλήσει σε ταξίδι και κατέληξα στο νοσοκομείο.
Δεν θέλω να κάνω υποδείξεις σε κανέναν , δεν μου αρέσει άλλωστε και αντιλαμβάνομαι ότι βρίσκεσαι σε ταξίδι αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με την υγεία μας αλλά και των άλλων. Θα σου άρεσε να είσαι δίπλα σε ένα λεωφορείο 2,5 ώρες με κάποιον (άγνωστο) που μπορεί να σε κολλήσει (εν γνώση του) και να σου "χαλάσει" (το λιγότερο) τις επόμενες 7 (τουλάχιστον) μέρες της ζωής σου ??? Δεν το πάω σε χειρότερες καταστάσεις....Αύριο κατευθυνομαστε για Colmar ημερισια οδική εκδρομή με την φίλη μου με λεωφορείο από λίγο πιο Νότια
Η φίλη μου από εχθές είναι θετική σε self test με ελαφριά συμπτώματα και δεν έχω σκοπό να χάσω την εκδρομή μου στην Γαλλία για κανένα λόγο. Θα της ζητήσω να φορά μάσκα στο λεωφορείο σε όλη τη διάρκεια των 2,5 ωρών.
Γενικά πουθενά δεν ασχολούνται με το θέμα και ο καθένας πρέπει να τηρεί τις συνθήκες υγιεινής
Δεν χρειάζεται τίποταΚαλησπέρα σας , τι ισχύει τώρα για να ταξιδέψει κάποιος στην Γαλλία χρειάζεται κάποιο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή test ?
Αν φτάσεις με αεροπλάνο θα πρέπει να συμπληρώσεις dplf.Καλησπέρα σας , τι ισχύει τώρα για να ταξιδέψει κάποιος στην Γαλλία χρειάζεται κάποιο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή test ?
Α, επειδή δε ζήτησαν κάποια φορά, δε θα ζητήσουν ποτέ, παρότι ο νόμος λέει ότι πρέπει να το κάνεις. Ωραία λογική.Συγκεκριμένα 14 Ιουλίου στο αεροδρόμιο Beauvais δεν ζήτησαν dplf, επομένως δεν ισχύει αυτό που αναφέρεις.
Σε όλα τα μεταφορικά ελάχιστοι φορούσαν μάσκες και ακόμα λιγότεροι στα μουσεία.
Άρα άλλο η θεωρία και άλλο τι ισχύει.
Επειδή δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα, αναφέρω με πραγματικό γεγονός ότι δεν ζητανε dplf. Όχι θεωρίες.Α, επειδή δε ζήτησαν κάποια φορά, δε θα ζητήσουν ποτέ, παρότι ο νόμος λέει ότι πρέπει να το κάνεις. Ωραία λογική.
Κάντο το dplf να βρίσκεται, τσάμπα είναι, σε ένα λεπτό ξεμπερδεύεις.