• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξίδι Όνειρο αλλά γιατί;

manelaki

Member
Εψαξα λιγακι αλλα δεν βρηκα κατι σαν αυτο...ανοιξα αυτο το θεμα ωστε καθενας απο εμας να λεει λιγα λογια για το πολυσυζητημενο "ταξιδι-ονειρο" που εχει...παρεπιπτοντως μ'αρεσει τοσο πολυ να βλεπω το ταξιδι-ονειρο του καθενος!...αλλα καθε φορα με τρωει η περιεργεια να μαθω το λογο που το θελετε τοσο πολυ...

Ας ξεκινησω εγω.πριν λιγο καιρο εκλεισα τα 18 και δυστυχως δεν εχω ταξιδεψει τοσο πολυ.ανυπομονω ομως να μαζεψω τα δικα μου χρηματα και να οργανωνω καθε χρονο και απο ενα (για αρχη) ταξιδακι.εχω ομως ενα παθος μεσα σου και οσο ειμαι νεα θελω να κανω ταξιδια που εχουν και μια δοση τρελας και περιπετειας.
Θα'θελα πολυ να ταξιδεψω στην ευρωπη με το καλο μου παρεα με μια μηχανη και με μεγαλη παρεα...οπως περιγραφει αυτη η παρεα τη δικη της εμπειρια εδω (Ιταλικές – ΕλβΡτικές – Γαλλικές ΆλπΡις ) ...το ειδα εδω και απο τοτε κολλησα.:D
Αλλο ταξιδι ονειρο ειναι η Χαβαη ωστε να γνωρισω τη κουλτουρα τους και τα εθιμα τους αλλα και να περπατησω ξυπολητη στη παραλια με ενα κολιε απο λουλουδια στο λαιμο....:bleh:
Και τελος η Φλωρεντια ... ετσι απλα γιατι νομιζω οτι ειναι πανεμορφη.:lol:

Ανυπομονω να μαθω για ολους σας...:cool:...

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Εγω εχω αφησει τη Νεα Υορκη απο τοτε που γραφτηκα. Δεν ειναι το απολυτο ταξιδι ονειρο, αλλα ειναι ενας απο τους προορισμους που θελω οπωσδηποτε να παω, οπως η Τανζανια, η Νεα Ζηλανδια, η Μαδαγασκαρη, το Ιραν και τοσα αλλα.

manelaki

Member
σε προσεκλυουν κυριως για την ομορφια τους ή εχουν κατι ιδιαιτερο που εχεις ονειρευτει ?

EvNick

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
USA - JAPAN - AUS
Xmm... θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο. Απλά έχω μια αδυναμία στην Αμερική και δεν ξέρω γιατί. Θέλω να πάω πάρα πολύ στην Νέα Υόρκη/ Λος Άντζελες και από τα εξωτικά μέρη, στην γαλλική πολυνησία και τα Φίτζι!

ANEL

Member
manelaki,ωραίο το θέμα σου και ακόμα πιο όμορφος ο ενθουσιασμός σου!!ξεκίνα λοιπόν και πραγματοποίησε τα όνειρά σου τώρα γιατί όπως λένε "στη βράση κολλάει το σίδερο"
(σήμερα με έχει πιάσει μια μανία με τις παροιμίες,σε καλό μου!!!):haha:
όσο για μένα το ταξίδι που ακόμα παραμένει όνειρο(κάτω από σκοτεινές και αδιευκρίνιστες συνθήκες:cool::cool:)φαίνεται δίπλα.δεν θα πω πως και γιατί,επειδή θα ξεκινήσει ο 3ος εμφύλιος:haha:
πόλεμος!!
να σαι καλά και να πας όπου θέλεις!:p:p:p

Zeta

Member
Ιαπωνία, γιατί είναι ενας λαός εντελώς διαφορετικός από τον υπολοιπο κόσμο, με πλούσια ιστορία, πολιτιστικά στοιχεία, τεχνολογία, κλπ.

manelaki

Member
ολα οσα λετε πολυ ενδιαφεροντα...
anel ειμαι νεα στο φορουμ αλλα καταλαβαινω γιατι δεν θες να το αναπτυξεις περισσοτερο...θα πανε οι γονεις μου Πραγα το Πασχα και μου ζητησαν να τους το οργανωσω...να δω πως θα τα καταφερω...αλλα μ'αρεσει υπερβολικα να ψαχνω παρ'ολο που με διακατεχει ενα αγχος κατα τη διαδικασια αυτη....

ANEL

Member
ολα οσα λετε πολυ ενδιαφεροντα...
anel ειμαι νεα στο φορουμ αλλα καταλαβαινω γιατι δεν θες να το αναπτυξεις περισσοτερο...θα πανε οι γονεις μου Πραγα το Πασχα και μου ζητησαν να τους το οργανωσω...να δω πως θα τα καταφερω...αλλα μ'αρεσει υπερβολικα να ψαχνω παρ'ολο που με διακατεχει ενα αγχος κατα τη διαδικασια αυτη....
:shark:
σουτττττ!!!!!μη ξαναπείς αυτή τη λέξη,το καλό που σου θέλω!!!
επίσης μία που αρχίζει από Β....
α,τελευταία προστέθηκε και μία από Χ......;)
ότι κάνεις κάνε τω με άκρα μυστικότητα και με πμ.:shark:

stormy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι - Λονδίνο :)
Ταξίδι-Όνειρο
χμ.. RTW!
...να δω πως θα τα καταφερω...αλλα μ'αρεσει υπερβολικα να ψαχνω παρ'ολο που με διακατεχει ενα αγχος κατα τη διαδικασια αυτη....
Ίσως όλοι να το παθαίνουμε αυτό! Κι εγώ τουλάχιστον το απολαμβάνω..

Επι του θέματος, το ταξίδι όνειρο το γράφω και δίπλα..RTW (Round-the-World).. Δεν είναι ανάγκη να πας παντού, αλλά έστω ένα κύκλο να τον κάνεις! :haha: Γιατί; Για τις τόσες διαφορετικές εικόνες, κουλτούρες, έθιμα που θα συναντήσεις, γιατί θα ξεφύγεις για πολύυυ καιρό από την καθημερινότητα και γιατί θα πουλήσεις μούρη και στους φίλους σου! ( χοχο αστειεύομαι.. ή μήπως όχι :p ).
Τώρα για το αν θα παραμείνει όνειρο; Θέλει χρήμα αλλά θέλει κυρίως χρόνο και έχω την αίσθηση ότι όταν θα έχω το χρήμα δε θα έχω τον χρόνο :mad: Θα δείξει στο μέλλον!

:pilot:

manelaki

Member
χεχε....ενταξει βλεπω εδω οτι πολυ απο'σας κανετε και τρια ταξιδια το χρονο...εγω αν κανω ενα στην ελλαδα και ενα στο εξωτερικο καθε χρονο θα'μαι πολυ ικανοποιημενη...κ αν ξεκινησω συντομα θα γυρισω ολο το κοσμο!...συμφωνω παντως μαζι σου stormy....απολυτως

liz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
manelaki έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου για να κάνεις τα ταξίδια που θέλεις πραγματικότητα!
Προσωπικά θα ήθελα να γυρίσω όλο τον κόσμο και να μην αφήσω χώρα για χώρα (ιδανικό, να σηκωθώ να φύγω και να γυρνάω από μέρος σε μέρος επ'αόριστον, δεν ξέρω αν θα βρω τα κότσια να το κάνω κάποια στιγμή, θα δείξει). Αν μου έλεγε όμως κάποιος να διαλέξω τα ταξίδια-όνειρο που έχω μεγάλο άχτι να κάνω, τότε αυτά θα ήταν: γύρος κεντρικής και νοτίου Αμερικής (οπωσδήποτε Περού, Βολιβία, Βραζιλία, Μεξικό, Γουατεμάλα, Αργεντινή), Ανταρκτική, σαφάρι στην Αφρική, Νέα Ζηλανδία και κάποια νησιά Ειρηνικού (αν όλα πάνε οκ αυτό είναι το πιο κοντινό :D) και Ιαπωνία ξανά (αυτά παθαίνω άμα πραγματοποιώ ταξίδια-όνειρο, τρώω τα λυσσακά μου να ξαναπάω). Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι για το κάθε μέρος...με τη latin κουλτούρα έχω κόλλημα, Ανταρκτική για να βρεθώ στην άκρη του κόσμου, Ν.Ζηλανδία γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα απ'όλους κι ήθελα να πάω από μικρό, κτλ., αν αρχίσω να μιλάω γι'αυτό το θέμα τελειωμό δεν θα 'χω, οπότε ας σταματήσω εδώ καλύτερα!

manelaki

Member
εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα να συνεχισεις και να συνεχισεις....δεν χορταινω να ακουω τετοια!ελπιζω να βρισκω παντα τη καταλληλη παρεα....γιατι τον ενθουσιασμο των ταξιδιαρικων δεν τον εχουν παντα παρα πολλοι!!!!και οσο για τα ταξιδια επ'αοριστον μιλουσα μια μερα με εναν τυπο ο οποιος ταξιδευει συνεχως και μαλιστα πηγαινει σε διαφορες χωρες καθε 2 ή 3 μηνες και μενει εκει περιπου αλλο τοσο παινοντας δουλεια και νοικιαζοντας και σπιτι....δυσκολο,αξιοθαυμαστο και συναρπαστικο ε?γνωριζεις τη χωρα που πηγαινεις στο μεγιστο κανοντας κατι τετοιο!!!βεβαια εχει και παρεα που τον ακολουθει με τον ιδιο ενθουσιασμο...ομολογω οτι ειχα ενθουσιαστει οταν το ακουσα!:shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom