• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξίδια στην εντατική

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Φίλε μου σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση και σιδερένιος. Χρόνια πολλά για την ονομαστική σου γιορτή. Και όταν με το καλό αρχίσεις τα νέα σχέδια, όχι όλο Μαδαγασκάρες και Ινδονησίες. Βάλε και καμιά Γροιλανδία ή έστω Ισλανδία στα πλάνα !!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Χρονια σου πολλα καλα και ταξιδιαρικα και σε ολα τα μερη του κοσμου εκτος αυτου του τελευταιου!!!!
Σιδερενιος και γρηγορα παλι στα αεροπλανα!!!:clap::clap::clap:
Με τοσες ευχες εδω μεσα,ειμαι σιγουρη που θα βγεις πιο νωρις για να κλεισεις εισητηριο!!!:D:D

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Θεωρώντας τον 38αρη πυρετό μου παράγοντα δραστηριοποίησης και μη απαντώντας σ όλα τα ευχετήρια τηλεφωνήματα, επιχειρώ να συνεχίσω και να ολοκληρώσω.
Ο αξονικός τομογράφος όπως ξέρετε απαιτεί καπου 30-40 λεπτά ακινησίας.
Για να περάσει ο χρόνος – μη με πάρει κι ο ύπνος- αρχίζω να σκέφτομαι τα ταξιδάκια μου.
Ήρεμα και με τάξη. Απ την αρχή.
Ταξίδι – χρονιά – πρακτορείο για κάποια απ αυτά- αρχηγός εκδρομής – και πρόσωπα.
Ναι , προσπαθούσα να θυμηθώ ΄οσο πιο πολλους απ τους παλιούς συνταξιδιώτες .
Με δυο τρια ταξίδια βγήκε η αξονική ή μάλλον και η μαγνητική.
Πάμε στα πιο δύσκολα, επέμβαση σ ολο το τριγωνο του διαβόλου που λέγαμε με την ίδια συνταγή απασχόλησης του μυαλού. Εδώ βέβαια στη σκέψη καρφώνονται πρώτα οι εικόνες των αγαπημένων μου .
Με ένα ταξίδι του 98 Κένυα και Αίγυπτος πρέπει να μ έπιασε η νάρκωση.
΄Το πραγματικό ταξίδι βέβαια ήταν μετά. Στην εντατική.
Μια ολόκληρη βδομάδα μέσα σε ένα κυκεώνα από ορρούς σωλήνες, καλώδια , σχεδόν ακινητοποιημένος και ακριβώς απέναντι , ένα τεράστιο χαλασμένο ρολόι τοίχου. Βέβαια «χαλασμένο», αφού τις νύχτες για να κάνει ένα κλικ ο λεπτοδεικτης περνούσε ένας αιώνας.
Εκεί μέσα, ο χρόνος ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .
Κι όταν δε μπορείς να κοιμηθείς πάνω από 2-3 ωρες το 24 ωρο, δεν επιτρεπονται και τα υπνωτικά . τον πρώτο καιρό, την έχεις ψιλοάσχημα Το σαλτάρισμα δεν είναι και πολύ μακριά.
Επισκεπτήριο 10 ΄ τη μέρα ( ένα άτομο)
Προσωπικό: ΑΡΙΣΤΟ , 24 ωρες πανω απ το κεφάλι .
Αλλά κι ο χρόνος, χρόνος ατέλειωτος και τα ακουστικά απ το ραδιοφωνάκι mp3 δεν τα ανεχονταν συνεχώς τα αυτιά μου.
Η λύση - ανακούφιση ήταν και πάλι οι ταξιδιωτικές ιστορίες. Ξανάστησα τα ταξίδια βήμα – βήμα. Τωρα το σενάριο είχε εικόνες, διαδρομές , μνημεία, φτωχογειτονιές, συναισθήματα….
Και βοηθούσε και στην ψυχολογία.. Δεν είσαι καλά που δε θα ξαναδώ το Κούσκο… Ναι, θα το ξαναδώ.
Και καπου εκεί μέσα ερχόταν κάμποσες φορές και το τραβελστόρις. Θυμήθηκα ιστοριες σας που διάβασα συζητήσεις κλπ.
Τώρα στο δωμάτιο νοσηλείας ξαναβάζω τις πολύτιμες αναμνήσεις στο συρτάρι, αναρρώνω και περιμένω τα επόμενα ματς για τα οποια θα πρεπει να προετοιμαστώ για να μια ετοιμος στην ώρα τους.
Μερικές τελευταίες σκόρπιες σκέψεις:

• Λέγαμε με τη vagantaina Όταν γεράσουμε και δε θα μπορουμε να ταξιδεψουμε θα χουμε να θυμόμαστε. Χρειάστηκε νωρίτερα η διαδικασία.
  • Φωτογραφίες αυτής της ιστορίας μην περιμένετε.Αισθητικοί οι λόγοι. Ο ομορφάντρας που ξέρατε έγινε σαν μπαμπας της Τουίγκι. Φίλος πουχε καιρο να με δει και με ειδε πριν την εγχείρηση μου πε πως είμαι σαν..... μοντέλο Βυζαντινης αγιογραφίας.

• Στην κατηγορία των μελλοντικών ταξιδιών μπορεί να χει θεση κι ο ιατρικός τουρισμος, δεν τον ειχα σκεφτεί, ουτε και τον θελω, αλλά…

• Τα σχεδια, επί του παροντος αναβάλονται , αλλά ΔΕΝ ματαιώνονται.
Και στον επίλογο δηλώνω πως θα τιμήσω την υπογραφή μου;
Κόκκαλο ρίξε στο σκυλί, το μαύρο που αλυχτά
και στείλε τη φιγούρα μας στον πειρατή ρεγάλο….

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Βαγγέλη, σού'χω ετοιμάσει ταξίδι/προσκύνημα για τριπλή ευλογία από Βράχμα/Βούδδα/Αλλάχ και τριπλή προστασία από "πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν"!

Όπως έχουν πει κι άλλοι πιο πάνω, ο τρόπος που αντιμετώπισες την περιπέτειά σου είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να την ξεπεράσεις.

Δες την απλά σαν ένα σημάδι, μιαν αφορμή να γράψεις την δεύτερη ιστορία σου μετά το ταξίδι στο Άγιο Όρος (άλλος συμβολισμός κι αυτός)!

Λεπτομέρειες από κοντά. Περαστικά και πολύχρονος και πάλι! :clap:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Σιδερένιος, πολυχρονος και με ιντερνετ ναι εισαι απο δω και περα... μας ελειψαν οι ατακες σου... :)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Vagantos συνονοματε !! χρονια πολλα πολλα πολλα και περαστικα!!
Σου ευχομαι απο μοντελο Βυζαντινης αγιογραφιας να γινεις μοντελο του Μποτερο!!!!:D
Ξεκινα να κανεις πλανα για μερη μακρινααααα.......

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
  • Φωτογραφίες αυτής της ιστορίας μην περιμένετε.Αισθητικοί οι λόγοι. Ο ομορφάντρας που ξέρατε έγινε σαν μπαμπας της Τουίγκι. Φίλος πουχε καιρο να με δει και με ειδε πριν την εγχείρηση μου πε πως είμαι σαν..... μοντέλο Βυζαντινης αγιογραφίας.
τα λεγα, δεν τα λεγα??????:haha::haha::haha::haha::haha::haha:

vasso

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Βαγγέλη μου χρόνια σου πολλά και περαστικά σου!!!
Εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά και να μας διηγείσαι ξανά τις εμπειρίες σου απο τα ταξίδια σου ..Σιδερένιος!!!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
H υγεια ειναι το υπερτατο αγαθο και ωρες-ωρες το ξεχναμε...:(
Μετα ομως απο κατι τετοιο "ξυπναμε" και επανερχομαστε δριμυτεροι!!!:clap:
Βαγγελακη μου,οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατους!!!
Ορισμενα πραγματα δεν ξεχνιουνται,αλλα τα πλακωνουν αλλα πολυ πιο ευχαριστα...
Τα καλυτερα ερχονται για σενα!!
Θα το γεμισεις μπαγασα τον χαρτη σου!! αχ,αυτη η Λατινικη Αμερικη σου,με πληγωνει...
:clap::clap::clap:

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Θελω να σου ευχηθω χρονια πολλα,ακομα,ταξιδεμενα.Ταξιδια σαν και αυτα που εκανες να ερθουν κι'αλλα και εμεις εδω να μοιραζομαστε την συγκινηση και τις ιδιαιτερες μνημες των ταξιδιων μεσα απο την αναγνωση.
Αφησα την ωρα να περασει για να σου γραψω μιας και απο την στιγμη που διαβασα το κειμενο σου οι αναμνησεις αρχισαν να πυροβολουν.Πριν 15 χρονια.Νοσοκομεια,αξονικες,αβεβαιοτητα.Εκει μεσα χανει το νοημα ο χρονος.Η νυχτα δεν ειναι νυχτα και η μερα δεν ειναι μερα!Ξερω.
Κρατα ζηλοτυπα την ομορφια της ζωης που εζησες μεσα σου και χαμογελα σε αυτη που θα ερθει.Και ολα θα πανε καλα!Εξαλλου ολοι οι θεοι τοσων χωρων σε προστατευουν!!!!Να εισαι εδω,να γραφεις,να ζεις και να ταξιδευεις!Καλο σου βραδυ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom