Thalassaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........
Σύμφωνα με όσα παρέθεσα παραπάνω γίνεται δεκτή εκτυπωμένη ή σε ηλεκτρονική μορφή.Μπορεί να συμπληρωθεί και χειρόγραφα ή μόνο ηλεκτρονικά;
Σύμφωνα με όσα παρέθεσα παραπάνω γίνεται δεκτή εκτυπωμένη ή σε ηλεκτρονική μορφή.Μπορεί να συμπληρωθεί και χειρόγραφα ή μόνο ηλεκτρονικά;
Και χειρόγραφα. Εγώ όταν έκλεισα τα εισιτήρια μου την έστειλαν στο email με τα στοιχεία της κράτησης συμπληρωμένα. Σχεδόν έτοιμη δηλαδή.Μπορεί να συμπληρωθεί και χειρόγραφα ή μόνο ηλεκτρονικά;
Τον σταυρο σου να μην σε ελεγξουν...δε τα αφηνουμε αυτα 1 μερα πριν το ταξιδι,αφου μπορεις να το κανεις ως και 2 μερες πιο πριν δε βρισκω το λογο να πας στην εκπνοη της προθεσμιαςχρειαζομαι βοηθεια
το πλοιο φευγει το πρωι στις 7,45
το rapid test εγινε σημερα σε κλιμακιο του εοδυ
μεχρι τωρα ομως δεν εχει ερθει μυνημα ή εχει ανεβει κατι στην αντιστοιχη σελιδα
τι μπορω να κανω;
γνωριζει καποιος;
σκεφτομαι οτι τα μικροβιολογικα εργαστηρια ανοιγουν στις 7,00 οποτε κατι μπορει να σωθει
ειναι καποιος απο την ευρυτερη περιοχη της ΚΥλληνης ;
γνωριζει καποιο αξιοπιστο εργαστηριο σε αποσταση 20*30 λεπτων μπας και τελευταια στιγμη ανεβει ολη η οικογενεια στο καραβι;
τελος καλο ολα καλαχρειαζομαι βοηθεια
το πλοιο φευγει το πρωι στις 7,45
το rapid test εγινε σημερα σε κλιμακιο του εοδυ
μεχρι τωρα ομως δεν εχει ερθει μυνημα ή εχει ανεβει κατι στην αντιστοιχη σελιδα
τι μπορω να κανω;
γνωριζει καποιος;
σκεφτομαι οτι τα μικροβιολογικα εργαστηρια ανοιγουν στις 7,00 οποτε κατι μπορει να σωθει
ειναι καποιος απο την ευρυτερη περιοχη της ΚΥλληνης ;
γνωριζει καποιο αξιοπιστο εργαστηριο σε αποσταση 20*30 λεπτων μπας και τελευταια στιγμη ανεβει ολη η οικογενεια στο καραβι;
και τον σταυρο μου εκανακαι πιεση ανεβασα και πλεον των 2 εναλακτικων σχεδιασαΤον σταυρο σου να μην σε ελεγξουν...δε τα αφηνουμε αυτα 1 μερα πριν το ταξιδι,αφου μπορεις να το κανεις ως και 2 μερες πιο πριν δε βρισκω το λογο να πας στην εκπνοη της προθεσμιας
Ηρθε η απαντηση στο ερωτημα που εστειλα στη σελιδα που εκδιδεται η βεβαιωση και προφανως δεν ηταν απαντηση απλα μου ελεγε οτι μπορω να το εκδωσω την επομενη απο τον εμβολιασμο..Το πιστοποιητικό εκδίδεται την επομένη της δεύτερης δόσης, οπότε σίγουρα θα το έχεις στα χέρια σου. Από κει και πέρα... Εγώ στην ίδια ακριβώς περίπτωση και μάλιστα στο αεροδρόμιο με προορισμό το εξωτερικό, το δέχτηκαν (δηλ. 4 Ιουνίου δεύτερη δόση, 18 Ιουνίου ταξίδι), χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Εφόσον έχεις "πατήσει" τη 14η μέρα μπορείς να υποστηρίξεις ότι πχ ειχες κάνει το εμβόλιο πολύ νωρίς το πρωί (δεν φαίνεται πουθενά άλλωστε η ώρα) κι ότι σίγουρα έχουν περάσει οι 24 ώρες των 14 ημερών.
Όχι, πουθενά δεν μου το έχουν σκανάρει.Ηρθε η απαντηση στο ερωτημα που εστειλα στη σελιδα που εκδιδεται η βεβαιωση και προφανως δεν ηταν απαντηση απλα μου ελεγε οτι μπορω να το εκδωσω την επομενη απο τον εμβολιασμο..
Θυμασαι αν στην περιπτωση σου σκαναραν το qr?