Δεν ανήκουν στην ίδια περιφερειακή ενότητα;Πώς θα ελέγξω για Σαντορίνη,Σίκινο,Φολέγανδρο,Σίφνο,Τήνο αν ανήκουν στην ίδια;Είναι οι μετακινήσεις μου...
Δεν ανήκουν στην ίδια περιφερειακή ενότητα;Πώς θα ελέγξω για Σαντορίνη,Σίκινο,Φολέγανδρο,Σίφνο,Τήνο αν ανήκουν στην ίδια;Είναι οι μετακινήσεις μου...
Θεωρώ πως για μετακινήσεις εντός των νησιών αυτών, αρκεί η δήλωση υγείας που συμπληρώνεις πριν μπεις, που και πάλι στη δική μας περίπτωση λίγες μέρες πριν δεν ήταν απαραίτητη.
Κατά την επιστροφή συνίσταται self test...όποιος θέλει...Εγω σκεφτομαι το εξης : παει καποιος με αρνητικο τεστ σε ενα μικρο νησί καθεται 5 μερες για να γυρισει πίσω πρεπει παλι να εχει αρνητικό τεστ? Που θα το κάνει ? Υπάρχουν στα μικρα νησιά ομάδες του ΕΟΔΥ ? Γιατι μικροβιολογικα εργαστήρια δεν υπαρχουν σίγουρα, οσο για αγροτικούς γιατρούς 1 φορά την εβδομάδα....
Θεωρώ πως για μετακινήσεις εντός των νησιών αυτών, αρκεί η δήλωση υγείας που συμπληρώνεις πριν μπεις, που και πάλι στη δική μας περίπτωση λίγες μέρες πριν δεν ήταν απαραίτητη.
Ερώτηση :προλαβενει η κυβέρνηση μέχρι τη Δευτέρα, να μας αφήσει όμηρους στη Πάτμο;
Όχι, δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Δηλαδή αυτός που θέλει ν΄αλλάξει 4 νησιά σε 5 μέρες (υπάρχουμε κι αυτοί ) τι θα κάνει, τεστ σε κάθε νησί; Το ίδιο θα υποχρεώσει και τον τουρίστα; Δε παίζει. Ούτε καν η δήλωση υγείας όπως πέρυσι, τουλάχιστον όχι ακόμα.παει καποιος με αρνητικο τεστ σε ενα μικρο νησί καθεται 5 μερες για να γυρισει πίσω πρεπει παλι να εχει αρνητικό τεστ?
Άσχημα; Δε θας σας χαλάσει!Ερώτηση :προλαβενει η κυβέρνηση μέχρι τη Δευτέρα, να μας αφήσει όμηρους στη Πάτμο;
Εμ αυτό λέω κι εγώ, ότι από νησί σε νησί δε χρειαζεσαι κάτι. Δήλωση υγείας απαραίτητη όμως.Θεωρώ πως για μετακινήσεις εντός των νησιών αυτών, αρκεί η δήλωση υγείας που συμπληρώνεις πριν μπεις, που και πάλι στη δική μας περίπτωση λίγες μέρες πριν δεν ήταν απαραίτητη.
Με ένα τηλέφωνο στην ακτοπλοϊκή που έκλεισες θα το ξεκαθαρίσεις.
Τα δικαιολογητικά χρειάζονται από χερσαία λιμάνια & αεροδρόμια προς τα νησιά και μόνο.
Δε γίνεται. Κάποια νησιά δεν έχουν καν φαρμακείο, είναι ανέφικτο.Εμ αυτό λέω κι εγώ, ότι από νησί σε νησί δε χρειαζεσαι κάτι. Δήλωση υγείας απαραίτητη όμως.
Το λέω επειδή τη συμπληρώσαμε πριν ξεκινήσουμε την εκδρομή στα νησάκια Κουνουπες κτλ στην Αστυπαλαια γι αυτό.Δε γίνεται. Κάποια νησιά δεν έχουν καν φαρμακείο, είναι ανέφικτο.
Εγώ τρία πλοία άλλαξα στις Κυκλάδες, ούτε σε ένα δε ζητήθηκε δήλωση υγείας, παρόλο που τις είχα έτοιμες για παν ενδεχόμενο. Αλλά και στα πρακτορεία έκδοσης εισιτηρίων που ρώτησα, το ίδιο μου είπαν, δε χρειάζεται.
Πιθανόν να έχει αλλάξει αυτό βέβαια, καλύτερα να ενημερωθεί καθένας από την ακτοπλοϊκή του.
Μάλλον από χθες, θα ρωτήσω το ψιλολιΔε γίνεται. Κάποια νησιά δεν έχουν καν φαρμακείο, είναι ανέφικτο.
Εγώ τρία πλοία άλλαξα στις Κυκλάδες, ούτε σε ένα δε ζητήθηκε δήλωση υγείας, παρόλο που τις είχα έτοιμες για παν ενδεχόμενο. Αλλά και στα πρακτορεία έκδοσης εισιτηρίων που ρώτησα, το ίδιο μου είπαν, δε χρειάζεται.
Πιθανόν να έχει αλλάξει αυτό βέβαια, καλύτερα να ενημερωθεί καθένας από την ακτοπλοϊκή του.