Έχουμε ήδη σχετικά θέματα:Θα μπορούσαμε να γράφουμε σε ένα θέμα (ίσως και σε αυτό) για συναυλίες, φεστιβάλ, γιορτές και όποια άλλη event/διοργάνωση μπορεί να σταθεί αφορμή για ένα ταξίδι.
Έκλεισα εισιτήρια για Βruce Springsteen!! Μάιος 2023 !!
καλησπερα , μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε σχετικα με τα ΜΜΜ που χρησιμοποιήσατε στη βουδαπεστη για τισ μερες των δοκιμαστικών και του αγωνα ? θα παω με το αγορι μου και εχω μπερδευτει λιγο ... ευχαριστω εκ των προτερωνΦόρμουλα 1 με το γιο μου: πέρυσι Βουδαπέστη, πριν λίγες μέρες Βαρκελώνη και σε ένα μήνα Αυστρία!
Συνοπτικά είναι μετρο, προαστιακός και το τοπικό λεωφορείο μεταξύ προαστιακού και πίστας. Λεπτομέρειες εδώ 2022 Hungarian Grand Prix – Getting Around Guideκαλησπερα , μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε σχετικα με τα ΜΜΜ που χρησιμοποιήσατε στη βουδαπεστη για τισ μερες των δοκιμαστικών και του αγωνα ? θα παω με το αγορι μου και εχω μπερδευτει λιγο ... ευχαριστω εκ των προτερων
σας ευχαριστώ πάαααρα πολυΣυνοπτικά είναι μετρο, προαστιακός και το τοπικό λεωφορείο μεταξύ προαστιακού και πίστας. Λεπτομέρειες εδώ 2022 Hungarian Grand Prix – Getting Around Guide