nicole.g.<3
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Aυτά είναι κακοήθειες!!!Με τις γυναίκες δεν ξέρεις ποτέ. Τις ρωτάς έκανα κάτι που σε πείραξε? Σου λέει όχι. Αλλά έχει μούτρα. Της λες πάμε από εκεί? σου λέει εεεεεεεεεεεεεεε δεν είναι και πολύ ωραία εκεί. Οπότε τη ρωτάς που θες να πάμε? Και σου απαντάει όπου θες εσύ. Και μετά πάλι μούτρα. Και στο τέλος θα σου πει εεεεεεεεεεεεεεέπρεπε να πάμε από εκεί φαινόταν πολύ ωραίος ο δρόμος. Ε τι να πεις μετά!
~.~.~.~.~.~.~.~.~
Εγώ πιστεύω πως είναι σημαντικό να αρέσουν τα ταξίδια και στους δυο και να μπορούν να περνάνε καλά μαζί και να αποκτούν όμορφες εμπειρίες ταξιδεύοντας! Έτσι δένεται και περισσότερο ένα ζευγάρι κατά τη γνώμη μου! Και βλέπει και πόσο ταιριάζει...Αν είναι να πας ένα ταξίδι και να σου βγαίνει από τη μύτη κάτι πάει στραβά
Και συνήθως όσο λιγότεροι στην παρέα τόσο το καλύτερο...με μεγάλες παρέες που δεν είναι δοκιμασμένες και ο καθένας θα θέλει να κάνει το δικό του ρισκάρεις και το ταξίδι και τη φιλία σου αν δεν περάσεις καλά! Ξέρω άτομα που ήταν φίλοι χρόνια και στο ταξίδι είδαν έναν άλλο εαυτό, δοκιμάστηκαν σε τέτοιο σημείο που όταν επέστρεψαν...δεν ξαναμίλησαν ...τόσο χάλια!