MARYD
Member
Καλησπερα ταξιδιωτες!!! σκεφτομαστε για Ταιλανδη τον ερχομενο Αυγουστο. Δυστηχως δεν μπορουμε αλλη χρονικη περιοδο , οποτε ρισκαρουμε με το καιρο. Λεμε για 5-6 μερες Μπανγκογκ και 6 Πουκετ. δεδομενου οτι μας αρεσει να επισκεφτομαστε μουσεια, ναους , παρκα, και γενικα αξιοθεατα τι μας προτεινετε ? λεμε να παμε και παταγια μονοημερη....αξιζει? το κραμπι εχει ενδιαφερον? τις εκδρομες που διαβασα πιο πανω τις εχω ηδη σημειωσει.
Καλησπέρα!! Λοιπόν το nora Buri είναι τεράστιο, εκτείνεται και πάνω και κάτω από τον κεντρικό δρομο, εγώ έμεινα πάνω από τον δρόμο μακριά σχετικά από την θάλασσα αλλά δίπλα σε μια πολύ όμορφη πισίνα και γενικά μέσα στην βλάστηση, είναι λίγο αναφορικά να πας στο δωμάτιο αλλά έχουν αυτοκινητάκια σαν αυτά του γκολφ και σε πηγαίνουν έξω από την πόρτα σου.. Σε αυτά τώρα που είναι κάτω από τον δρόμο, έχουν και αυτά πισίνα και είναι δίπλα στην θάλασσα αλλά δεν ξέρω εάν αξίζει να πας εάν είναι πάρα πολύ ακριβά δεδομένου ότι η παραλία δεν λέει και πολλά..ολα τα λεφτά βέβαια το πρωινό, απλα δεν θα.. νησια phiphi δεν μπορείς να πας, δεν έχει νομίζω εκδρομή.. όσο αφορά την Μπανγκόκ, θα σου στείλω το πρόγραμμα όπως το είχα φτιάξει πριν πάω με όλες τι λεπτομερειες2για να κάνεις τον δικό σου προγραμματισμό.. Για να μην φάω εδώ πολύ χώρο, θα σου το στείλω inbox..
Last edited by a moderator: