romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Αν κρίνω απο τις φωτό πρέπει νάχει φοβερές παραλίες το νησί!καλέ Χρήστο εκείνα τα πόδια στη φωτό ονόματι relaxείναι τα δικά σου;
Τήνος χωρις μεγαλόχαρη ειναι καταίφι χωρίς σιρόπιXristo στην μεγαλόχαρη δεν πήγες??
........ ενα καφεδακι στην πλατεια του Πυργου!
... και μια φρουτάλια....Και ένα γαλακτομπούρεκο....
... και μια φρουτάλια....
Mπράβο Χρήστο
Ti μου θύμησες ....... το ωραιότερο ξημέρωμα-θέα που έχω δει στη ζωή μου, από τον περιστεριώνα (σπίτι) ενός φίλου ...
Υπάρχουν ακόμα τα μπαράκια "Κάκτος" και "stavento ''
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
οσο αφορά το κάκτος ζει και βασιλέυει και φυσικά ειναι μιας πρώτης ταξης ευκαιρια να δει καποιος απο κοντα εναν ανακασκευασμενο μήλο συμφων με τα αρχικά σχεδια κατασκευής του !! για το stavento ηταν αυτο στο σοκακι πίσω απο το λιμάνι ??
το Κακτος και τότε ήταν φοβερό....ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια
οσο αφορά το κάκτος ζει και βασιλέυει και φυσικά ειναι μιας πρώτης ταξης ευκαιρια να δει καποιος απο κοντα εναν ανακασκευασμενο μύλο συμφων με τα αρχικά σχεδια κατασκευής του !! για το stavento ηταν αυτο στο σοκακι πίσω απο το λιμάνι ??
έντονο στοιχείο καθολικισμού ναι !Και για μενα ειναι ενα απο τα ωραιοτερα νησια στη χωρα μας! Ευτυχως δεν ειναι απο αυτα τα μερη που εχει χτυπησει ο τουρισμος οπως στην διπλανη Μυκονο!
Γιαυτο εχει ακομα αυτη τη μαγεια!!
Και η αλλη ομορφια του ειναι οτι εχει ακομα αυτο το εντονο στοιχειο του Καθολικισμου! (Το 70% των κατοικων της Τηνου ειναι Καθολικοι) Οσοι επισκεφτουν την ομορφη Τηνο και κανουν το γυρω του νησιου θα προσεξουν τις πολλες καθολικες εκκλησιες και ιδιαιτερα στα χωρια και στην ενδοχωρα.