Κιργιστάν Ουζμπεκιστάν Τατζικιστάν Τουρκμενιστάν Τέσσερα "Σταν" (Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, Τατζικιστάν, Κιργιστάν) και μια απουσία (Καζακστάν)

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Isabelle, σε ευχαριστώ που του θύμησες τι χρωστά ακόμη να ολοκληρώσει και μας έχει και περιμένουμε στην πρώτη σειρά, με εξαργυρωμένο εισιτήριο και το βλέμμα απλανές.
Μην κοιτάς, δεν είναι όλοι συνεπείς σαν εσένα(σπόντα ήταν, ναι)
Περιμένω με αγωνία την συνέχεια και πιστεύω πως εγώ, μπορώ άνετα να ζηλεύω.

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Συμφωνώ κι εγώ, εξαιρετική γραφή και περιγραφή, για έναν ιδιαίτερο προορισμό… :rolleyes:

Last edited by a moderator:

isabelle

Member
Twinkie, σε ότι αφορά το γουρουνάκι μας, αν πρόσεξες πέρασα ήδη από την φάση της παράκλησης σ' αυτήν του ήπιου ξεμπροστιάσματος. Περιμένω μερικές μέρες κι αν δεν λάβω δείγματα συμμόρφωσης θα υπάρξει κλιμάκωση. Από ηλεκτρονικές απειλές μέχρι άμεσο ωμό εκβιασμό (Το Νησί ή τη ζωή σου). Ελπίζω βέβαια να μην χρειαστεί να φτάσουμε στα άκρα, αλλά στην ανάγκη... Χαίρομαι πάντως που πήρες θέση ευθαρσώς, όχι γιατί με συμφέρει αλλά γιατί υπερασπίζεσαι το ΔΙΚΙΟ. Ακούς Hydronetta?

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Και ναι, θα το ξαναπώ, μήπως με την ευκαιρία να θυμώσουν κι όλας ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ να τελειώσεις αντί να σφυρίζεις αδιάφορα στρογγυλοκαθισμένος στην πρώτη σειρά;
Ωχ ωχ η φωνή της συνείδησης...
Εχεις απόλυτο δίκιο. Πρέπει να ολοκληρώσουμε την ιστορία και η καθυστέρηση οφείλεται σε μένα αποκλειστικά.
Όσο για το χάρτη δεν το ξέρεις ότι όσο ταξιδεύεις γίνεσαι και πιο... άπληστος; Βέβαια δεν πρασινίζω από το κακό μου για όλους τους προορισμούς. Απλά το οδοιπορικό στα stan ήταν και είναι μέσα στα σχέδιά μου (να'μαστε καλά)

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Ωωωωπ... φανατικος αναγνωστης και γω....!!!
isabelle δωσε STAN στο λαο.!!

Γεωτροπιο το καναμε εδω μεσα..:haha:

isabelle

Member
Hydronetta, μετά τη δημόσια παραδοχή του δίκαιου του αιτήματος και την ομολογία της δικής σου ενοχής για την καθυστέρηση, θα φανώ μεγαλόψυχη και θα προχωρήσω προσωρινά σε καταπαυση πυρός. Προσοχή όμως: η έμφαση είναι στο "προσωρινά" και όχι στο "κατάπαυση". Αν δεν καταθέσεις σύντομα δείγματα έμπρακτης μετάνοιας, ετοιμάσου για Καταιγίδα της Ερήμου. Μην ξεχνάς ότι έχω και την ηθική υποστήριξη της Twinkie.
Όσο για την ταξιδιωτική απληστία, ναι, πράγματι, δεν χρειάζεται να το αναλύσεις μιλάς με αδελφή ψυχή. Και να πας οπωσδήποτε στα σταν με την πρώτη ευκαιρία. Έτσι όπως σε "κόβω" μέσα από τα κείμενά σου υποψιάζομαι ότι θα βρεις πολλά στοιχεία για να σε συνεπάρουν. Άσε που θα μας φέρεις ανταπόκριση από το Τουρκμενιστάν για την μετά Νιγιάζοφ εποχή! (απ' ότι μαθαίνω, τίποτε ουσιαστικό δεν έχει αλλάξει αλλά λέμε τώρα...)

Ωωωωπ... φανατικος αναγνωστης και γω....!!!
isabelle δωσε STAN στο λαο.!!
Γεωτροπιο το καναμε εδω μεσα..:haha:

Βρε, βρε, καλώς τον Xenos. Χαρά μας και τιμή μας! Όχι καλέ, δεν το κάναμε Γεωτρόπιο. Εδώ είναι καλύτερα γιατί δεν έχουμε και τον περιορισμό των λέξεων. Γράφουμε ότι σεντονιάδα θέλουμε (άλλο βέβαια πόσοι έχουν την υπομονή να τις διαβάζουν) και κανείς δεν θα σου πει κόψε κάτι γιατί δεν χωράει. Άσε το κυριότερο, ότι εδώ είναι διαδραστικά!

Bahari

Member
Εδώ είναι καλύτερα γιατί δεν έχουμε και τον περιορισμό των λέξεων. Γράφουμε ότι σεντονιάδα θέλουμε (άλλο βέβαια πόσοι έχουν την υπομονή να τις διαβάζουν) και κανείς δεν θα σου πει κόψε κάτι γιατί δεν χωράει. Άσε το κυριότερο, ότι εδώ είναι διαδραστικά!
Μμμμμμμ... εδώ μάλλον ισχύει το αντίθετο... όσο πιο πολλά και αναλυτικά, τόσο πιο καλά. Και από υπομονή... όση θέλεις! Μη σε απασχολεί καθόλου αυτό! Έχουμε μπόλικη! Γράφε με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς:lol:

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Μμμμμμμ... εδώ μάλλον ισχύει το αντίθετο... όσο πιο πολλά και αναλυτικά, τόσο πιο καλά. Και από υπομονή... όση θέλεις! Μη σε απασχολεί καθόλου αυτό! Έχουμε μπόλικη! Γράφε με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς:lol:
Και να προσθεσω, βαζε και φωτογραφιες οσο περισσοτερες μπορεις;)

Υ.Γ Προκειται για το ταξιδι που ειχατε παρουσιασει σε μια εκδηλωση στα Βριλησσια; Ειχα φυγει ονειροβατωντας απ' την αιθουσα...

isabelle

Member
Bahari, το πρόβλημα με μένα - εκτός πολλών άλλων - είναι ότι συχνά παρεκτρέπομαι, ανοίγω παρενθέσεις και βγαίνω εκτός θέματος. Γιαυτό σου λέω πρόσεχε τι λες και μην μου δίνεις θάρρος γιατί μπορεί να το μετανοιώσεις :).

isabelle

Member
Υ.Γ Προκειται για το ταξιδι που ειχατε παρουσιασει σε μια εκδηλωση στα Βριλησσια; Ειχα φυγει ονειροβατωντας απ' την αιθουσα...

Υβόννη, ναι, γι αυτό το ταξίδι πρόκειται. Μήπως είχαμε μιλήσει κιόλας μετά την εκδήλωση;
Εννοείται ότι θα βάλω και φωτογραφίες. Στο μεταξύ μπορείς να δεις ήδη αρκετές στο www.zyrinis.gr. Είναι και βολικό, γιατί προβάλονται ανά δεκάξι σε slide show. Μπες στο σάιτ πάτα "Φωτογραφίες" πάνω δεξιά, και μετά Ασία. Στο Ουζμπεκιστάν έχω ανεβάσει τη Χίβα, στο δε Τουρκμενιστάν την Άσγκαμπατ και του αρχαιολογικούς χώρους.

Last edited by a moderator:

YBONNH

Member
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
Οχι, δεν ειχαμε μιλησει. Ηταν τοσο "επιβλητικο" ολο αυτο το ταξιδι ,στα ματια μου τουλαχιστον,
που ειχα μεινει αφωνη:shock:
Ειμαι πολυ χαρουμενη που θα εχω την ευκαιρια να το απολαυσω αλλη μια φορα:lol:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Τσουπ!!!! Κάντε πιο κει, γιατί ήρθα κι εγώ. Με θέλετε? δεν θα μιλάω και -κυρίως- δεν θα πίνω. Θα καπνίζω όμως, αλλά συγχρόνως θα είμαι ευπρεπές άτομο και δεν θα ενοχλώ τους δίπλα. Η συνέχεια?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom