thanosth
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Happy Slam, AO
Ε,ναι.
Δανιήλ ή Αλέξανδρος, άλλος ή Στέφανος.
Δανιήλ ή Αλέξανδρος, άλλος ή Στέφανος.
Ασύλληπτο, δε το χα ξανακούσει!@psilos3 πες τον συγχωριανό σου τον υπουργό μετανάστευσης Αυστραλίας Χοκ
Επίτρεψε μου να σου πω ότι έχω αναθεωρήσει πολύ τι σημαίνει «σοβαρές κοινωνίες» τα δύο τελευταία χρόνια με αφορμή τη πανδημία.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αθλητής αλλά κουτοπόνηρος που πιστεύει ότι έχει ασυλία και θα καταπιούν αμάσητες τις γελοίες, ψεκασμένες, χριστιανοταλιμπάν και εθνικιστικές απόψεις σοβαρές κοινωνίες.
Το σοβαρές κοινωνίες πήγαινε στην στάση των Αυστραλών που by the way , η νέα ανάρτηση - δήλωση τα έκανε ακόμα χειρότερα και ξεκινάει νέα έρευνα στην ΑυστραλίαΟ Τζόγκοβιτς δεν έκανε τίποτα περισσότερο από τον μέσο Βαλκάνιο αρνητή (βλέπε πειραγμένα πιστοποιητικά ή αγορασμένα πιστοποιητικά εμβολιασμού κτλ).
Η διαφορά είναι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με διάσημο, χώρια το πανηγυράκι που στήθηκε προφανώς για πολιτικούς λόγους τόσες μέρες.
Επίτρεψε μου να σου πω ότι έχω αναθεωρήσει πολύ τι σημαίνει «σοβαρές κοινωνίες» τα δύο τελευταία χρόνια με αφορμή τη πανδημία.
Δεν είναι θέμα ψεκ, χριστιανοταλιμπάν η εθνικισμού, είναι κυριότερα τύπου «είμαι πλούσιος και πασίγνωστος, κάνω ότι γουστάρω». Οι οπαδοί του που βγαίνους στους δρόμους είναι αλλο καπέλο.
Ναι καταλαβαίνω πως το λες, ωστόσο όλο αυτό το πανηγύρι που κρατάει τόσες μέρες πλέον δεν είναι δείγμα σοβαρότητας. Θυμίζει συμπεριφορά ανθυποβαλκάνιας χώρας που ξεκινάει από Ε...Το σοβαρές κοινωνίες πήγαινε στην στάση των Αυστραλών που by the way , η νέα ανάρτηση - δήλωση τα έκανε ακόμα χειρότερα και ξεκινάει νέα έρευνα στην Αυστραλία
Μια ακόμη μαρτυρία που αφήνει εκτεθειμένο τον Νόβακ Τζόκοβιτς με την "λανθασμένη" συμπεριφορά του
Δημοσιογράφος L'Equipe: "Έμαθα ότι ο Νόλε νόσησε όταν έφτασε στη Μελβούρνη" | Tennis24