Τέννις, Βόλλευ, Κολύμπι, Στίβος και άλλα ευγενή αθλήματα...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ακριβώς αυτό το γράμμα ανέφερα στο δεύτερό μου μήνυμα πριν 2-3 σελίδες, δεν είναι κάτι καινούριο. Τα media κάνουν πάρτυ στην υπόθεση δυστυχώς και ότι αποτέλεσμα και να υπάρξει στο τέλος, όλες οι πλευρές θα έχουν ζημιωθεί.

Δυστυχώς ούτε καν στο τένις που αγαπάμε τόσο ως άθλημα δε βρίσκουμε ανακούφιση...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Ακριβώς αυτό το γράμμα ανέφερα στο δεύτερό μου μήνυμα πριν 2-3 σελίδες, δεν είναι κάτι καινούριο. Τα media κάνουν πάρτυ στην υπόθεση δυστυχώς και ότι αποτέλεσμα και να υπάρξει στο τέλος, όλες οι πλευρές θα έχουν ζημιωθεί.

Δυστυχώς ούτε καν στο τένις που αγαπάμε τόσο ως άθλημα δε βρίσκουμε ανακούφιση...
Δυστυχώς κατάφερε να μας διχάσει και στο τένις ο ιός και η διαχείριση της πανδημίας.

Ποιος Ντεμινορ τώρα. Υπάρχει τέτοιος παίκτης; αιώνιο ταλέντο παρέμεινε. 😜
Ο Κύργιος αυτή η τενιστική ιδιοφυΐα και ταλενταρα θα κατέβει να παίξει τελικά; 🤔
Και να κατέβει να μου πεις, θα παίξει έναν δύο γύρους και μετά good bye, ως είθισται.
Η μάχη για την κούπα θα δοθεί μεταξύ Δανιήλ και Αλέξανδρου που βλέπω τον Ρώσο να επικρατεί στο τέλος. Μεταξύ των δύο θα ήθελα τον Ράφα να το σηκώσει αλλά... πολύ δύσκολο 😁
Ειδωμεν

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε βαριέσαι ρε Θάνο, μεταξύ μας φαγωνομαστε, δε μας διχάζει κανένας με το ζόρι... Είμαστε παράξενα ζουδια... :haha:

Νομίζω ότι ο Μεντβέντεφ είναι αυτή τη στιγμή έτοιμος να αναλάβει τα ηνία από Νόβακ/Ναδάλ.

Κύργιος δεν ψήνεται για πίεση, ψηλό επίπεδο, απαιτήσεις κλπ, θέλει να κάνει το κέφι του και όσο το ευχαριστιεται. Και να σου πω την αλήθεια δεν τον κατηγορώ, κιεγω θα ήθελα να τον δω στο ψηλότερο επίπεδο αλλά δεν θέλει ο ίδιος. Ενδεχομένως και να μη μπορεί βέβαια.

Καλά για τον ντεμινορ δε ξέρω πως την έχουν δει έτσι φέτος, τον παρουσιάζουν στα κλιπακια λες και είναι το μεγαλύτερο όνομα στο τουρνουά. :rolleyes-80: καλός είναι και απόλαυση να τον παρακολουθείς, αλλά όχι τοσο καλός.

Στο μεταξύ ξενυχταμε τώρα βλέποντας το ματς του Κοκκινάκη. Απολαυστικό παιχνίδι.

Viaggi

Member
Ένα καλό μάθημα για όλους εμάς τους βαλκάνιους για το πως λειτουργεί μια οργανωμένη κοινωνία με την τήρηση των κανόνων και την ισονομία. Είτε είσαι ένας διάσημος και ζάμπλουτος σούπερ σταρ του αθλητισμού είναι ένας απλός και άσημος πολίτης, στην Αυστραλία ο νόμος σε αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο.

Sevro

Member
Ένα καλό μάθημα για όλους εμάς τους βαλκάνιους για το πως λειτουργεί μια οργανωμένη κοινωνία με την τήρηση των κανόνων και την ισονομία. Είτε είσαι ένας διάσημος και ζάμπλουτος σούπερ σταρ του αθλητισμού είναι ένας απλός και άσημος πολίτης, στην Αυστραλία ο νόμος σε αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο.
Αυτα που λες γινονται μονο αν υπαρξει λαϊκη κατακραυγη, την Τσεχα τενιστρια μια χαρα την ειχαν βαλει με "εξαιρεση" ανεμβολιαστη, επαιξε και ματς και τωρα τη διωχνουν κι αυτη λογω του Τζοκοβιτς. Εκει δε λειτουργουσε η οργανωμενη κοινωνια ;
Ασε σκατα τα κανανε οι Αυστραλοι, τρεχουν να σωσουν τις εντυπωσεις τωρα, μια χαρα κανανε εξαιρεσεις και στραβα ματια κι αυτοι, απλα ο αλλος τους το τριψε στη μουρη.

GTS

Member
Είναι συνολικά άλλοι δύο τενίστες που έχουν μπει ήδη στη χώρα για το τουρνουά, στα πλαίσια αυτών των εξαιρέσεων. Τώρα λένε ξανακοιτάνε κι αυτούς πώς μπήκαν. Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό, ένα σόου για λαϊκή κατανάλωση και καμία σχέση δεν έχει με τη τήρηση της νομιμότητας και της ηθικής τάξης: ηθική και τίμια-ξεκάθαρη στάση είναι να μη μπει κανείς ανεμβολίαστος εξ αρχής, καμία εξαίρεση σε κανέναν, τελεία και παύλα. Αυτό που έγινε είναι ένα τσίρκο και ήδη ολοένα και περισσότεροι κράζουν τους Αυστραλούς (βλ. Κύργιος, Ίσνερ). Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί ο Τζόκοβιτς, που τηρεί μέχρι σήμερα ήπια και νηφάλια στάση, δεν σηκώνεται να φύγει. Ακόμα και να δικαιωθεί, που οι πιθανότητες είναι μικρές, τον περιμένουν να τον λιντσάρουν οι "πολιτισμένοι" αυστραλοί και μη. Μπάχαλο.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Στο γιατί δεν φεύγει, νομίζω ότι απάντησε Μπέκερ, ο πρώην προπονητής του.
Γιατί είναι ισχυρογνώμων. Βέβαια αυτο το χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του, τον οδήγησε κσι στα 20 γκραν σλαμ. Τώρα όμως του βλάπτει την καριέρα του. Με το στανιό θέλει να διεκδικήσει το 21ο. Θα φάει τα μούτρα του όμως έτσι.

Μπέκερ για Τζόκοβιτς: "Θα το μετανιώσει σε 10 χρόνια" | Tennis24

Last edited:
  • Like
Reactions: GTS

Sevro

Member
Είναι συνολικά άλλοι δύο τενίστες που έχουν μπει ήδη στη χώρα για το τουρνουά, στα πλαίσια αυτών των εξαιρέσεων. Τώρα λένε ξανακοιτάνε κι αυτούς πώς μπήκαν.
Προφανως και μπηκαν κανονικοτητα, μιας και πριν αρχιζει να κοκορευεται για το exemption ο Τζοκοβιτς, η "σκληρη" Αυστραλια τους αφηνε να μπουνε ετσι, απλα η κοκκινη γραμμη τους ηταν οτι ο Τζοκοβιτς φωναζε στα σοσιαλ "χαχα σας κοροϊδεψα" πρακτικα και εκανε την κυβερνηση τους να μοιαζει κλοουν.

Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό, ένα σόου για λαϊκή κατανάλωση και καμία σχέση δεν έχει με τη τήρηση της νομιμότητας και της ηθικής τάξης: ηθική και τίμια-ξεκάθαρη στάση είναι να μη μπει κανείς ανεμβολίαστος εξ αρχής, καμία εξαίρεση σε κανέναν, τελεία και παύλα.
Βασικα μονοι τους τα προκαλουν οι Αυστραλοι, στη Γαλλια και το ΗΒ θα παιξουν και οι ψεκ τενιστες κανονικα, απλα θα εχουν πιο πολλα μετρα (π.χ. καραντινα στην εισοδο κλπ.) Αλλα η Αυστραλια θελει να το παιζει "εμεις ειμαστε αυστηροι στα συνορα μας και zero-covid-country και τριχες κατσαρες. Αμα ειναι να αποκλειστουν οι ανεμβολιαστοι παικτες η αποφαση θα πρεπει να ληφθει απ την ΑΤP.

Αυτό που έγινε είναι ένα τσίρκο και ήδη ολοένα και περισσότεροι κράζουν τους Αυστραλούς (βλ. Κύργιος, Ίσνερ).
Αυτο βεβαια δεν ειναι επιχειρημα, ο Κυργιος ειναι ψυχακιας και ο Ισνερ ειναι οπαδος του Τραμπ.

Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί ο Τζόκοβιτς, που τηρεί μέχρι σήμερα ήπια και νηφάλια στάση, δεν σηκώνεται να φύγει. Ακόμα και να δικαιωθεί, που οι πιθανότητες είναι μικρές, τον περιμένουν να τον λιντσάρουν οι "πολιτισμένοι" αυστραλοί και μη. Μπάχαλο.
Ο Τζοκοβιτς γουσταρει το hate, θα το δει ως κινητρο "θα το παρω μονος μου κοντρα σε ολους σας".

GTS

Member
Στο γιατί δεν φεύγει, νομίζω ότι απάντησε Μπέκερ, ο πρώην προπονητής του.
Γιατί είναι ισχυρογνώμων. Βέβαια αυτο το χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του, τον οδήγησε κσι στα 20 γκραν σλαμ. Τώρα όμως του βλάπτει την καριέρα του. Με το στανιό θέλει να διεκδικήσει το 21ο. Θα φάει τα μούτρα του όμως έτσι.

Μπέκερ για Τζόκοβιτς: "Θα το μετανιώσει σε 10 χρόνια" | Tennis24
Γενικά η στάση του τα τελευταία δυο χρόνια δεν συνάδει με το στάτους του ως αθλητή τέτοιας εμβέλειας και δε βλέπει και τώρα ότι βάζει λαδι στη φωτιά. Δεν έπρεπε καν να πάει.

GTS

Member
Προφανως και μπηκαν κανονικοτητα, μιας και πριν αρχιζει να κοκορευεται για το exemption ο Τζοκοβιτς, η "σκληρη" Αυστραλια τους αφηνε να μπουνε ετσι, απλα η κοκκινη γραμμη τους ηταν οτι ο Τζοκοβιτς φωναζε στα σοσιαλ "χαχα σας κοροϊδεψα" πρακτικα και εκανε την κυβερνηση τους να μοιαζει κλοουν.

Βασικα μονοι τους τα προκαλουν οι Αυστραλοι, στη Γαλλια και το ΗΒ θα παιξουν και οι ψεκ τενιστες κανονικα, απλα θα εχουν πιο πολλα μετρα (π.χ. καραντινα στην εισοδο κλπ.) Αλλα η Αυστραλια θελει να το παιζει "εμεις ειμαστε αυστηροι στα συνορα μας και zero-covid-country και τριχες κατσαρες. Αμα ειναι να αποκλειστουν οι ανεμβολιαστοι παικτες η αποφαση θα πρεπει να ληφθει απ την ΑΤP.

Αυτο βεβαια δεν ειναι επιχειρημα, ο Κυργιος ειναι ψυχακιας και ο Ισνερ ειναι οπαδος του Τραμπ.

Ο Τζοκοβιτς γουσταρει το hate, θα το δει ως κινητρο "θα το παρω μονος μου κοντρα σε ολους σας".
Γιατι τους κορόιδεψε; Δεν πήρε εξαίρεση από τη διοργάνωση να πάει;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα