galoz
Member
Πραγματικά αυτό που θαυμάζω σ'αυτό το παιδί και είναι αξιέπαινο είναι η εργατικότητα του και η υπερπροσπάθεια που κάνει για να πετύχει τον στόχο του. Αλήθεια με συγκινεί.
Με έβαλες σε σκέψη και δεν βλέπω να έχεις άδικο, αλλά επειδή το νήμα είναι για τέννις κλπ , θα βρώ την παρέα για padel. Εντάξει πάτος είμαι, ίσως γιατί δεν έχω ταλέντο και δεν έχω όρεξη για πολύ δουλειά.Εσυ αλλιως το λες αλλα τι κανονικα? Παραπανω απο το κανονικα δουλευει. Αλλα τουλαχιστον αυτος εχει και ενα ταλεντο και δεν ειναι τοσο αντιπαθης οσο αλλοι που πανε μπροστα μονο με σκληρη δουλεια χωρις κανενα μα κανενα ταλεντο. Καλυτερα ομως που τον ξεφορτωθηκαμε και αυτον απο την χωρα, ας παει να τα κανει αυτα, εκει που τον παιρνει. Στις χωρες της ταχα μου αξιοκρατιας. Εδω εχουμε αλλο συστημα που προωθει την συσφιξη των ανθρωπινων σχεσεων, Θελει σοσιαλ νετγουορκινγκ εδω για να πετυχεις, χωρις κοινωνικες γνωριμιες δεν πας πουθενα, δεν αρκει μονο η σκληρη δουλεια, βασικα δεν χρειαζεται καν τις περισσοτερες φορες. Θελει αλλα ταλεντα που δυστυχως δεν τα εχει το παλικαρι. Γι αυτο εχουμε και απο τα υψηλοτερα ποσοστα ανεργιας γιατι μπορουμε και χωρις δουλεια. Δεν ειναι απο τους ανθρωπους που θα τα καταφερνε χωρις σκληρη δουλεια, δυστυχως...
Πρώτη φορά γράφω εδώ για να απαντήσω: όχι. Ενθουσιάστηκες για κάποιο λόγο και υπερβάλεις.Μπήκα εδώ μόνο και μόνο για να σας ρωτήσω αν και εσείς νοιώθετε ότι ο μόνος άνθρωπος που δουλεύει κανονικά σε αυτή την χώρα είναι ο Τσιτσιπάς?
Σίγουρα είναι απο τους λίγους Έλληνες που δουλεύουν σκληρά σε τέτοιο επίπεδο αλλά οχι ο μοναδικός.. γρηγορα γρηγορα θα πω στον αθλητισμο 3-4 ονοματα Αντετοκούμπο, Πετρουνιας (αυτος κι αν εντυπωσιάζει ιδιως μετα την εγχειρηση στον ωμο και την επαναφορά του στο βάθρο με χρυσό μεταλλιο στο Πανευρωπαικό παρακαλώ), Στεφανίδη και παλιοτερα Μπεκατωρου, Δήμας κλ..Μπήκα εδώ μόνο και μόνο για να σας ρωτήσω αν και εσείς νοιώθετε ότι ο μόνος άνθρωπος που δουλεύει κανονικά σε αυτή την χώρα είναι ο Τσιτσιπάς?
Σιγά μην ενθουσιαστώ με τον Τσιτσιπά, τι άλλο να μου τύχει μετά? Απλά ακούω Τσιτσιπάς εδώ Τσιτσιπάς εκεί και λέω μπράβο το παιδί δεν το πιάνουν τα μέτρα και δουλεύει να φέρει ένα μεροκάματο στη οικογένειαΠρώτη φορά γράφω εδώ για να απαντήσω: όχι. Ενθουσιάστηκες για κάποιο λόγο και υπερβάλεις.
Η Σακκαρη χθες ήταν πάρα πολύ αγχωμένη και βγήκε στο παιχνίδι της. Έδωσε φτηνά λάθη σε κρισιμα σημεία. Δεν της βγηκε και το πρώτο σέρβις που είχε 2 άσους ενώ στα υπόλοιπα παιχνιδια σερβιρε πολυ καλύτερα.Πολύ μονοδιάστατη η Σάκαρη, όσο παίζει στη γραμμή είναι καλή, αλλά κοντά στο φιλέ μηδέν εις το πηλίκον, πιο ποιοτική η Τσέχα.