kipi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταυλάνδη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαλδίβες
ελπιζω να κλεισατε αρκετες μερες στο Μπαλι γιατι εμας δεν μας εφτασαν οι 10 που πηγαμε.
Chris μου τα έχω καταγράψει όλα!!!τα παιδιά κάνουν φανταστική δουλεια καταγράφοντας τις εμπειρίες τους νιώθεις πιο ασφαλής έτσι! το μόνο που μας ανησυχεί τώρα είναι τα εροπλάνα που πέφτουν/χανονται καταριπτονται ......τι να πω! θα πρέπει να πρόσέξουμε στην επιλογή αεροπορικής μάλλον!Πηγαμε περυσι για δεκα μερες,γαμηλιο μπαλι σιγκαπουρη!Υπεροχα,απλα θα σου προτεινα να δωσεις ιδιαιτερη βαση σε αυτα που αναφερουν μελη που τα εχουν επισκεφθει,καθως θα σου φαμουν ιδιαιτερα χρησιμα..
οκ ξέρεις κάποιο ξενοδοχείο καλό?Γραψτα ελληνικα γιατι, εκτος του οτι βγηκαν τα ματια μας, απαγορευονται τα γκρικλις!
Εκτός από μένα!!! Πάντως τα ίδια έλεγαν και σε μας πριν πάμε εκεί!!!Έλα μωρέ τώρα, εξτρεμιστικές οργανώσεις στο Εθνικό Πάρκο Νγκόρο-Νγκόρο; Να πάνε να απαγάγουν κανέναν ιπποπόταμο δηλαδή ή να ξεσηκώσουν τους Μασάι σε ένοπλο αγώνα κατά των τουριστών;
Πηγαίνετε και θα περάσετε άψογα, είναι φανταστική εμπειρία. Σε αντίθεση με τις Μαλδίβες που όσους ξέρω χώρισαν!