xrisa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- λατινικη αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- περού
Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ταξιδεύουμε οικογενειακώς (παιδιά 12 και 17 χρόνων) για Πράγα.Βρήκα με την βοήθεια του φόρουμε (ευχαριστώ πάρα πολύ) εξαιρετική προσφορά για αεροπορικά με wizzair και στο hilton. θέλω πληροφορίες για την συνέπεια και τις παροχές της αεροποτικής.
Θα φτάσουμε αργά το βραδυ και δεν ξέρω μέχρι ποια ώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω την συγκοινωνία από το αεροδρόμιο για το ξενοδοχείο. Αν κάποιος γνωρίζει πως θα μετακινηθούμε από το αεροδρόμιο για hilton θα με βοηθούσε πάρα πολύ. Επίσης θέλω να μάθω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψω για κάρλοβυ βαρυ, τσέσκι κρούμλοφ και δρέσδη (σιδηροδρομικά ή με το λεωφορείο). που είναι οι σταθμοί.
κάθε είδους πρόταση δεκτή.
σας ευχαριστω.
Θα φτάσουμε αργά το βραδυ και δεν ξέρω μέχρι ποια ώρα μπορώ να χρησιμοποιήσω την συγκοινωνία από το αεροδρόμιο για το ξενοδοχείο. Αν κάποιος γνωρίζει πως θα μετακινηθούμε από το αεροδρόμιο για hilton θα με βοηθούσε πάρα πολύ. Επίσης θέλω να μάθω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψω για κάρλοβυ βαρυ, τσέσκι κρούμλοφ και δρέσδη (σιδηροδρομικά ή με το λεωφορείο). που είναι οι σταθμοί.
κάθε είδους πρόταση δεκτή.
σας ευχαριστω.